Этот ресурс создан для настоящих падонков. Те, кому не нравятся слова ХУЙ и ПИЗДА, могут идти нахуй. Остальные пруцца!

СКАЖЕНІ ПІДАРАСИ -3 (суспільна трагедія)

  1. Читай
  2. Креативы
Дійові особи:

Леон Kучман - голова колгоспу "Нове життя", колишній дурник-гітарист, а зараз - сільський вождь і відомий анонімний алкоголик.
Єфрейтор Кровченко - Побочний син Гюнтера Коха, скажений підарас-неофашист, який виконує в колгоспі "Нове життя" обов'язки сільського поліцая.
Медвечук і Медвечуркіс - розумово недієздатні однояйцеві близнюки, уркагани і шпана .
Саня Вовков - товсте огидне опиздопуло з овочевої бази. Колгоспний олігарх. Торгує в селі буряковою бормотухою, сіллю, гвинтівками, сірниками, гандонами,"Ватрою" та електричним струмом.
Мильниченко -утікач з секретної лабораторії при психіатричній лікарні ім. Павлова, майор.
Дід Мороз - старий, виживший ще до 2-ї світової з розуму партизан, голодне напівказкове страхоюдло, яке живе у лісі і живиться патронами до кулемету Максим
Непотребенько - просто підарас
Микола Серпень, Cлава Пішовшек та Жора Гадзе - місцеві праститутки
Сашко Козьмук - хлопчик з рогаткою
Омильченко - представник сільської інтилигенції і непойнятий гєній, напівлюдина - напівкріт
Вітренчиха - юродіва старушка
Курочка Ряба - очката птиця счастя, привід демократії
Джордж Буш молодший - найбільший підарас з усіх вищезгаданих

…а також інша піздобратія

В трагедії не з'являються:
Комунізм - опудало, що стирчить біля колгоспного макового поля.
Український Народ - суспільне створіння з явними ознаками пасивної німфоманії, яке всі вищезгадані підараси ібуть, іноді по черзі, іноді й так.
Українська нація - примарна істота, існуюча виключно у власній підсвідомості, яку всі вищезгадані підараси їбуть у метафізичному сенсі цього слова
Демократія - красива горда сука, яка загинула ще у давньогрецькі часи від хуя Конана-Варвара
Павло Разоренко - Колишня зірка андеграунду, Троцький нашого часу
Злющенко - Урод
Усама Бен Ладен - веселий але дуже зайнятий хлопець

ДІЯ ТРЕТЯ

Приміщення сільскої газети "Аргументи", яке у вихідні, на свята і в день зарплати перетворяється на колгоспний бордель. Убога обстановка складається з занавєсок в цвєточєк, пройобаної тахти, стола, стуллів, сундука з уродом і пиздуватої ковдрочки з ведведями і русалками, яка висить прямо на штукатурці. Над ковдрою ще стирчать величезні, пожерті жучками та моллю лосячі рога.
Микола Серпень, старий потний євнух в обличчі карикатурного дурня з великим пузом і гітлерівськими вусиками, сидить за столом і жере хліб з кетчупом. Біля дзеркала виябується Слава Пішовшек - повна протилежність Миколи Серпня. Він являє собою молодого, вертлявого педрилу, неприємного, злого і вже тиждень небритого.

Слава Пішовшек повертається раком до дзеркала і дивиться на себе Коля, дарагой, міне їдет ця романтіческая нєбриитість?

Микола Серпень мовчки продовжує наябувати хліб з кетчупом. На іншого підараса він і не дивиться.

Слава Пішовшек (голосно) Здаєься це додає мені таємничості (коситься на Миколу,. до себе) Блядь, хоч би кєтчупа залишив, довбойоб.

Зннову починає крутитися біля дзеркала, висовує язика і прийма підєрастічєскіє пози.

Слава Пішовшек Ні, я все таки хуєю з цих блядєй. (Обертається до Миколи і стає в позу Сарочки з Крижополя руки в боки) Приколі, Коля, приходить до мене вчора та курва, Жорік Гадзе. Спочатку, блядь такий, хуе-мае, як справи, як здоров'я, а потім мені й каже: "Мені Леон Даніїлович обіцяли дати путьовку на курорт. На Кавказ", блядь. І таке ж прастітутка шось з себе корчить, ніби в нього жопа за мою ширша.

Микола Серпень дожира весь кєтчуп,старанно обсмоктує брудні пальці, після чого степенно,. повільно, як хвориий, витира єбальника салфєткою.

Микола Серпень (мрачно) Кактуса йому в жопу, а не Кавказ. Мені ці підараси на день народження і в Америку обіцяли повезти, і нову помаду купити, а самі, суки, подарили тільки резинового хуя і банку салідола.
Слава Пішовшек Ах, Америка! Страна свободи! Голівуд, магазини, Бред Піт, ПОЗНЕР!
(теж мрачніє) А тут шо - самі жлоби та б/ушні прокладки.
Микола Серпень Познер, блядь, на те і Познер, щоб в Америці сидіти. Він хуї смоктав, коли ти ще у шкільну газету перші віршики срав, про странную любовь. (мрійливо) Зараз мабуть жопа в нього - золота, на дурняк вже, старий хрящ, не дається. Прожжоний підарас.
Слава Пішовшек (зітхає) Що казати, велика людина!

В цей час дерев'яні двері з тупим грюкотом розпахуються. В них у супроводі самогонного та лукового смердіння з'являються пьяні і мрачні, як вдова у клімаксі, Кучман, Кровченко та Мильниченко. Вони тягнуть за собою відпижженого мов собаку Жору Гадзе без штанів, але у бархатній жилетці і зокровленій сорочці з рюшками .

Кровченко (крізь зуби) Ну все, чурка йобана, от ти вже, падлюко, і допиздівся.
Кучман Всьо, блядь, кінцева зупинка. Ану, прив'язуйте це гівно до стулу, а я а я поки піду хлопців покличу.

Зникає. Кровченко їз Мильниченком прикручують Жору Гадзе мотузкою до стільцяи жопою догори.

Слава Пішовшек (ніхуя не розуміючи, стурбовано) Хлопчики, що ж ви робите. Тут прілічне завєдєніє, а не сільрада. Ви я сподіваюсь хоч підмилися? Хто це?
Микола Серпень Це Жора. Мовчи, дирка, бо й нам зараз пиздюлів понакладають. Роби як я.

Падає раком і починає в цій звичній для нього позі тихо, під тахтою повзти у напрямку відчиненої двері. Слава Пішовшек без зайвих питань теж падає рака і повзе за Миколою.

Кровченко (помітивши ці маневри ) Це ще шо за хуйня?! А ну стояти, суки!

Обидва педрили з уважними пиками перелякано завмирають, роблячи вигляд, що вони тільки гралися в паровозика, і так і стоять до кінця дії.

Кровченко Дивіться уважно, блядь! Будете багато пиздіти, з вами теж таке буде…
повертається до жориної сраки, пиздить ії і кричить
Кровченко Кого ти хотів наїбати?! Підарас! Кого ти заклав, стерво?! Ти що, думав, тебе американці захистять? Та за цей кредит ми тебе до смерті їбати будемо!
Жора Гадзе (ледве дихаючи) Не треба до смерті, хлопчики. Це не я…
Мильниченко Не пизди. Хто ж іще, якщо не ти.
Жора Мамою клянуся…
Кровченко От піздабол. Ця хуйня твоїй жопі не допоможе, бо вона в тебе скоро буде ширша за твого мотюгальника. Я тебе буду їбати навіть коли ти ласти сшиєшь, бо мені це подобається. Вважай, що це наш медовий місяць.
Слава Пішовшек Як романтично…
Микола Серпень Героїчна смерть, блядь, ніхуя не скажеш…
Кровченко повертається до них Шо, бляді, страшно стало?
Микола Серпень Чесній людині нема чого боятися Слава Пішовшек Цей пиздюк мені ніколи не подобався
Кровченко От і гарно. (до Жори) Ну що, дарагая, почнемо? Ти як любиш, з вазелином, чи без?
Не чекаючи від охуєвшего Жори відповіді, стягує штани і шкіряні плавки і виливає на Жорину жопу відро салідолу.
Кровченко Музику?

Вмикає радіоприймача,в якому починає грати "Смуглянка" Ротару. Кровченко деякий час кайфує і, примурюжуючи очі, чухає собі яйця, після чого, підстрибуючою походкою старого підара-меломана, з хуєм у руці підходить до Жори. В цей момент в дверях з'являється Леон Кучман разом їз Вовковим, Непотребенько і обома гібридами - Медвечуком і Медвечуркісом.

Кучман А це що таке?! Ні хуя собі, тільки на хвильку вискочили! Пане єфрейтору, від вас, служивої, державницької людини, я такого не чекав! Не дочекатися друзів, свого Голову і почати самому їбстися, як пацан... Аяяй...
Вовков (кривляється в Кучмана зза спини) Да, це якось не по компанейськи. Майже як насрати посередині кімнати, ковдрою накритися і самому нюхати.
Медвечук (до Медвечуркіса) Чув, Пєльмень? Хеге-хеге....
Медвечуркіс Я таку хуйню робив. Не дуже пре. Чим не сереш - краще клею понюхати.
Медвечук Все одно круто. Мені аж срати захотілося
Роздивляється навкруги дивлячись, де б присісти.
Кровченко , який під тиском такої критики ніяковіє - Та то я так, трошки жидків оцих полякав (показує на Миколу Серпня і Славу Пішовшека)
Вовков А Вротару, блядь, включив, щоб страшніше було?
Медвечуркіс Блядь! Попса! Хуйові завивання! Мені самому вже страшно чути, як ця відьма гуцульська, яка на стару суку Шер блудливими повадками своїми схожа, гидко дрочить пизду свою замшелу мікрофоном.
Медвечук Клянусь своїми бритими вісками. Якщо підарасню оцю негайно ти не вимкнеш, ми з брателой тебе, хуйло лягаве, болтами поприкручуєм к колонкам на концерті Слеєру. Як нас колись учив любимий батько.
Мильниченко Гєр Єфрейтор, переключить хоча б на Радіо Рокс. Після такої науки, якщо виживете, будете усе життя по ночах ссяться.
Медвечуркіс (до Медвечука) А він звідки знає?
Медвечук Е-ее-е...А він сам металіст. Своя людина.
Медвечуркіс Ясно...
Кучман Ну все, блядь. Попіздєлі і харе. Цю патороч потрібно наказати так, щоб жодно залупа більше не пробзділася. (до Жори) Ну, а ти, хуйло, щось скажеш в своє оправданіє? Хто нас паризанам з кредитами від МВФ заклав?
Жора Гадзе Леону Даніїловичу, жопой клянусь, це не я!
Кучман Я би на твоєму місці, Жора, своєю сракою не божився. (до Медвечука і Медвечуркіса) Діставайте урода.
Жора Гадзе дурним голосом Ні, Лену Даніїловичу, тільки не це!
Кровченко Може не треба?
Вовков І справді, навіщо цього мозгоеба будити, ми ж культурні люди, не звєрі якісь.
Кучман Ви, блядь, і самі, якшо і кращі, то ненабагато. (до Медвечука) Відкривай сундук.
Жора Гадзе Благаю, що хочте зі мною робіть, тільки не це. Я вам усе розкажу, в мене на усіх є компромат. Вовков пиздить бензин з автобази і кожен день їбеться з неповнолітніми з дітсадка. Знімається з ними в порнографічному серіалі "Телепузик". Кровченко п'є кров, а Непотребенько жере лайно і дрочить на вашу дружину.
Мильниченко Пиздить
Непотребенько Ето провокація!
Вовков Підарюгою родився - підарасом і помре.

Медвечук і Медвечуркіс відкривають чорний трухляаий сундук, з якого на загальний подив замість Злющенка вистрибує Джордж Буш-молодший, вдягнутий в сексуальний шкіряний костюм Бетмена. З під костюму в нього виглядає невеличкий гарний хвостик, як у свині, тільки зелений. Поки усі оговтуються, Джордж Буш-молодший витягає з сундука величезний самурайський палаш і миттєво відрубає Жорі Гадзе голову. Усі стекляніють.
Настає страшна тиша, під час якої всі підараси, мов хворі на голову мексиканські актори, стоять один навпроти одного , повідкривавши роти. Голова Жори, яку всі проводжають поглядом, довго і неприємнро грюкотить по підлозі, аж поки не закочується під диван.

Мильниченко (нервово чухає сраку) - Шайба, блядь...
Медвечук і Медвечуркіс - Хе... Хе-ге...Хе-ге-ге... Це було круто...
Кровченко - (обертаючись до Мильниченка) - Ні, ти бачив довбойоба?
Мильниченко - (філософські) No brain - no pain...

Першим до тями приходить Кучман

Кучман (до Джорджа Буша-молодшого) - Мій фюрере, ви тільки не нервуйтеся. Спробуйте себе контролювати, опануйте себе. Дихайте повільніше, спокійніше, .....от так.
Вовков - Подумайте про щось приємне.
Непотребенько - (зз-за спини Кучмана) - Не дайте Сатані перемогти вас.

Джордж Буш-молодший під час цієї балаканини з огидливим виглядом на Бетменівській шапочці оглядає брудне приміщення, інтілігентно обтираючи свої залиті кров'якою щкіряні манжети.

Джордж Буш-молодший (приємним фальцетом) - Ну, що, підараси, довиябувалися?

Усі мовчать...

Джордж Буш-молодший - Хто мені казав "В селі все тихо як в гробу"?. Хто казав "Всіх партизанів ми перевішали"? Хто мені пиздів, блядь, що свобода слова обгоняє ринкові зміни, а Народ затягнув пояси, таке хуё-маё, і любить мене, як цуценя мамку?

Усі мовчать...

Джордж Буш-молодший - Де бабки, підараси?
Кучман -Бабки в нього. (Показує на голу сраку Жори Гадзе)
Джордж Буш-молодший - Що за хуйня? У нього в жопі?
Кучман - Це він спиздив наш кредит з МВФ. Але ми швидко розкусили цього ворога демократії. Якби ж не ваша справедлива свята помста, ми вже б дізналися в цього безпрінципного подонка, де гроші.
Трагічно підійма очі догори: Пригрів змію, груддю вигодував!
Джордж Буш-молодший - Що за пьяна маячня? Ви це серьозно? ( з подивом вдивляється в маскоподібне обличча Кучмана) Єбанько, блядь! Це він заклав вас партизанам. (штрикає пальцем у Мильниченка)
Мильниченко - (анітрохи не злякавшись) Ніхуя не знаю. Я виконував наказ. Бабки, доречі, теж в нього. (показує на Кучмана)
Кучман - Мій фюрере, не вірте сучому сину. В мене грошей ніколи не було. Які гроші? В мене і машини немає, тільки колгоспна, а яхту мені подарували.

Раптом з під тахти на середину сцени викочується голова Жори Гадзе.

Голова Жори Гадзе (страшним голосом) - Не пизди, суко. А хто продає Бен Ладену сірники і гвинтівки?
Кучман - Ах ти ж ёбаний колобок. На!

З носака пиздить голову Жори Гадзе, як футбольний м'яч. Голова б'ється о стіну так, що зі стіни падають лосячі рога і штукатурка.

Мильниченко - А Вовков топче у Кровченка на оговоді кавуни.
Кровченко - Ось це хто?!!(повертається до Вовкова) Паскуда, сучий син! Жидовская морда!

З цими словами Кровченко пиздить Вовкова по єбальнику, так, що той з зойком падає на Медвечуркіса і Медвечука, які теж починають його пиздити але вже ногами. Мильниченко, не розгубившись, пригощає Джорджа Буша- молодшого стулом по макитрі. Молодшому Бушу кидається на допомогу Лєон Кучман.
Через хвилину, в кімнаті починається страшна бійка, в якій жоден з учасників не розуміє хто кого пиздить, тому усі матеряться як скажені і хуярять по всьому, що рухається. В бійці не приймають участі тільки два підараса - Слава Пішовшек та Микола Серпень, які раком заповзають під диван, з під якого продовжують стирчати їх тремтячі сраки .
Раптом, з неба раздається грім, ніби впало щось важке. В кімнаті починає миготіти світло і трястися підлога, як при авіональоті. Всі, крім Слави Пішовшека та Миколи Серпня з жахом обертаються до вікна, в яке в ту саму мить влітає страшна, схожа на величезного жирного орла, Курочка Ряба, очката птиця щастя.

Курочка Ряба (дурним хрипким голосом немолодого алкаша)- Голосуй не голосуй, все равно получишь хуй.

Сідає на діван, сліпими оченятами скрізь товстенні окуляри довго роздивляється навкруги, а потім, пазурами, схожими на відточені граблі, хапає з підлоги засипану штукатуркою голову Жори Гадзе і відразу ж виліта у вікно. Підараси мовчки дивляться туди, де зникла Курочка.

Кучман - Блядь, знов втікла паскуда. Жінка, курва, мабуть хвіртку не зачинила.


ЗАВІСА

БОЮСЬ СБУ , 25.02.2003

Печатать ! печатать / с каментами

ты должен быть залoгинен чтобы хуйярить камменты !


1

я забыл подписацца, асёл, 25-02-2003 11:28:08

пизданулся што ли са сваим украинским? =)

2

Макар Тупой, 25-02-2003 11:32:36

Полностью согласен с предыдущим оратором.

3

DM, 25-02-2003 11:35:57

ПИШИ ПО-РУССКИ!

4

Убийцца Бабушек, 25-02-2003 11:48:10

Гафно, ну и нахуй ты это написал?
  Ахтунг, срочно переводчика!!!

5

Dead Morozze , 25-02-2003 11:56:42

2 DM
 
  Расшифруйся

6

Dead Morozze , 25-02-2003 11:57:50

заебали со своим украинским, пиздец, не пойму нихуя - скоро сам на китайском писать только начну и - и все пиздец!!!

7

Лион, 25-02-2003 12:02:20

ДОБРЕ !!!

8

Батя , 25-02-2003 12:38:24

нахуй
  хахлы пидеры уйопки ибланы

9

KrOkoKoT, 25-02-2003 13:20:59

Про ведро солидола хорошо.

10

БАТЕ, 25-02-2003 13:36:02

НИХУЯ СЕБЕ ТЫ РАСПИЗДЕЛСЯ, ЗАЛУПЕНЕЦ

11

xek, 25-02-2003 13:39:18

Непогано, іноді смішно

12

Herba Death, 25-02-2003 15:04:00

Бля ну и как это читать?

13

Bob, 25-02-2003 15:20:03

федерасты - скажени - пидарасты

14

GrafIT, 25-02-2003 15:21:40

Эта шо па типу за хуйня, а зкаска для дитей на ноч, новый бля дед Панас, пусть абибется на хуй в рот, долбаеб хуевый с такими бля хамуха пиздаисториями

15

GrafIT, 25-02-2003 15:23:47

А все маскали мамкаебы плады угарнага энцеста!

16

Даже падушка в гавне, 25-02-2003 15:32:33

Вот щас пойду и Подеревянскому фсе раскажу...

17

Мірон, 25-02-2003 16:23:43

Кляті москалі,їбав вас усіх до рота сокирою у лайні!!! Усе, треба стукануть Поддеревянському, що якись ГАНДОН друкує на udaff cвої їобнуті галюни

18

Doctorzlo, 25-02-2003 19:01:46

У Московїї , мабуть не чули Подерев"янського,та не знають бїдолахи про Феномен Датського кацапїзму.
  Если есть крео украинские,жду казахских и узбекских.Тогда никто вообще нихуя не зрозумїє.

19

ANUSS, 25-02-2003 19:43:18

Бля, какое неуважение, какое неуважение, ай-ай-ай...
    Самое обидное - количество таких ебанушек на ресурсе увеличивается.

20

Gorgeous, 25-02-2003 22:21:37

Бля вот ресурс питерский популярный, почти вся пиздота с западной укараины, что писать умеет, тут свои сочинения о том "как я провел лето" печатает

21

CEKA , 25-02-2003 23:35:09

***боюсь, но ебу
  давай, сука, перевод на русский. тада посмотрим, а может хохлы и вправду что-то из себя представляют.
  а то мне они знакомы по гастарбайтерам в россии и нелегальным чернорабочим в америке. самая презираемая, грязная и низкооплачиваемая работа, вот стихия хохлов. впрочим и здесь они верны своим национальным традициям: кто кого быстрей предаст

22

CEKA , 26-02-2003 01:48:39

удафф
  нахуй ты всяких инопланетян постишь?

23

Drive, 26-02-2003 03:29:14

Предыдущий оратор-нахер
  Афтор,напиши на русском..колорит уйдет в пень,зато читать можно будет

24

Spammer, 26-02-2003 05:39:25

от веть сука а. заебал по хохляцки постить вафел ебаный

25

Стафф, 26-02-2003 08:44:04

А кроме всего сам стиль - стиль написания Леся Подеревянского (кто нить слышал Гамлета?

26

Терновый Куст, 26-02-2003 09:05:44

Хуйня полная. И Подэрэвьяньскый тоже.
  Даешь креативы одновременно на испанском, еврите и санскрите нах !!!

27

Фаллос-протез, 26-02-2003 13:01:43

Говно, плагиат и тупня выдающая в авторе имбицильного микроцефала и несомненного поклонника Павла Глазового и Евгения Петросяна.

28

Sepp Dietrich, 27-02-2003 04:06:52

То вы ребята нихуя не поняли, то вы просто сами дебилы
  гениальная весчь

29

Artemon, 27-02-2003 09:16:50

2 Мірон
  Слушай, хорош про Леся...бля, ну заебали...
 
 
  ВСЕ РУССКИЕ И УКРАИНЦЫ єднайтеся!!!!! УЧИТЕ УКРАИНСКИЙ, БЛЯ!!
 
  Вы бля привыкли, что вас везде понимают, и ни хуя учить не хотите...как те америкосы, которые лезут со сосвоим инглишом и делают только тупые рожы, когда не понимают! ГЫЫЫ!

30

Max, 27-02-2003 16:25:50

эй, братья славяне...или вы не славяне нах? так че ж ваш великий и магучий далжны все понимать, а как на украинском, так сразу хахлы - мудаки и т.д... отбросьте все свои великоимерские настроения и купите словарь мля...это ж не чурский язык какой-то...
  2 Артемон  - согласен
  западная Украина здесмь не причем...

31

M a z Z z a i i, 03-03-2003 05:18:12

казел ебаный !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

МУБЫШЪ-ЖЫХЫШЪ, 04-03-2003 12:14:59

Сека - да пашолка ты нахуй со своими гастарбайтерами... ато русских арбайтеров нету... блять заебал великорусский шовинизм - чем блять вообще можео хвастаться

33

ХЫЫЫ, 24-04-2003 16:28:22

Taas arii notik pie mums latvijaa. Tie krievi tika maak ka dirst uz citiem.. bet pashi nevaar neko iemaciit..
 
  перевод:
  Тоже самое у нас в Латвии. Эти русские только и умеют как пиздеть на других.. а сами не могут нихрена выучить..

34

su-27, 24-04-2003 16:59:04

OXYEHHO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Пиздобол, 18-06-2003 09:06:21

Мляха пиздуете мудачьё ссанное! чё рылы то свои пошлёптованые повыстовляли то мудачьё заезженое? Хуй вам в нос казлы невьебучие.

36

я забыл подписацца, асёл, 05-12-2005 18:40:45

ти маєш рацію!!!мію дебілуватий друже!!

37

я забыл подписацца, асёл, 05-12-2005 18:42:47

тітітітіттттттттттттттттттіттіт&#1
110;ллваіриалформсчтлилядяммячслмичс
у меня по моему чучше получилось

38

Юра Ковалик, місто Зоставна, 26-02-2007 16:29:03

я хочу шоб мне трахнули в мою чудесну жопу.дзвоніть №80977297357,80977297357. міцно цілую

39

Юра Ковалик, місто Зоставна, 26-02-2007 16:30:09

я добре беру врот! №80977297357

ты должен быть залoгинен чтобы хуйярить камменты !


«- Юля, - я выудила из лифчика колготки, и натянула их на руку. – Я буду жертвой бесов, понимаешь? Я позвоню им в дверь, они её откроют, ибо ебланы, а я буду валяться в корчах у них на пороге. У меня будет шея в крови, скрюченные ноги, и пена у рта.»

«Местные пьют пиво в ресторанах, под еду. Одну-две бутылки в обед, на компанию из нескольких человек. Вечером - чуть больше. Это если обычный обед или ужин. На праздники могут выпить прилично, но делают это как-то бестолково. Мешают напитки, частят, не закусывают и тяжко блюют в туалете.»

— Ебитесь в рот. Ваш Удав

Оригинальная идея, авторские права: © 2000-2024 Удафф
Административная и финансовая поддержка
Тех. поддержка: Proforg