Этот ресурс создан для настоящих падонков. Те, кому не нравятся слова ХУЙ и ПИЗДА, могут идти нахуй. Остальные пруцца!

А знаешь жизнь

  1. Читай
  2. Креативы
А знаешь жизнь, мне ведь некуда деться,
Куда я такой несуразный балбес?
Во мне до сих пор весь запал от сердца,
И для ума в организме нет мест.

Я до сих пор как дурак ночами,
Могу под гитару бренчать романс.
Кончай меня жизнь, ведь иных кончаешь?
Кончай, но оставь на спасенье шанс.

Реву, как баба над фильмом старым,
Где Быков тонет в подлодке опять.
И жизнь моя сплошные кошмары,
И хлеб мне не хлеб, и блять не блять.

Я сам, увы, не смогу в «Англетере»,
На что-то надеюсь, сей грех не мой.
Живу в безверье, погрязший в вере,
Дерьмом, раскрашенным Хохломой.

Мой дар поэта довольно скуден,
На фоне Кьянти, он бледный чай.
Быть может внуки решат, - Неподсуден.
И вобщем кончай меня жизнь. Кончай.

Евгений Староверов , 11.12.2008

Печатать ! печатать / с каментами

ты должен быть залoгинен чтобы хуйярить камменты !


страница:
>
все камментарии
956

стомегатонный пулимет, 12-12-2008 10:05:12

Заметен муж твой. Лупка, — на хую у него залупка.

957

С Плонеты Сатурно, 12-12-2008 10:05:36

бритой пиздодырищи воздыхатель(с)

Пушкин, блябуду

958

стомегатонный пулимет, 12-12-2008 10:05:40

И туда глядь, и сюда глядь — мать твою блядь!

959

Херасука Пиздаябаси, 12-12-2008 10:05:46

народно-матерный чат

960

Гарррбатый, 12-12-2008 10:06:09

Қыздар! Сіздермен мен танысқым келіп отыр. Кім болсаңда хабарлас.

961

Морячог, 12-12-2008 10:06:18

Да хуле вы снимаете, отстёгиваете и раздражаетесь?
Растегнул, достал...объект нагнул головой в клаву, сзади задрал, степлером колготки разорвал, остальное неглядя вбок отодвинул, плюнул, попал, фсёнахъ: вот тебе, а не зарплата! Кризис бля.

962

Pyrotek, 12-12-2008 10:06:30

ответ на: Барабашкина [955]

>надо видеть в людях хорошее


ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы. Я всегда смотрю на хороших людей женцкой нацыональности

963

Морячог, 12-12-2008 10:06:37

кажеца, пора

964

С Плонеты Сатурно, 12-12-2008 10:06:40

издоверзилище кукуйское

965

Гурбангулы Бердымухамедов, 12-12-2008 10:06:46

опа

966

стомегатонный пулимет, 12-12-2008 10:06:47

Какия тут шутки: вынувши хуй да за девками гоняться.

967

Гарррбатый, 12-12-2008 10:06:47

Алматының көшесіндегі мерекелік құттықтауларды көре отырып,жүрегім ауырды. қазақ баласы ғасырлардан бері аңсаған тәуелсіздігімізді құттықтамай, ардақтамай, ұлықтамай, қайдағы бір салтымызға жат бөгде діннің мерекесін, оның өзі Тәуелсіздік Күнінен екі жұма кейін келетін бола тұрса да, күн ілгері жалпы жұрт болып, тәуелсіздігімізді тәу еткеннің орнына ЖАҢА ЖЫЛШЫЛ болып кеткеніміз қай жорығымыз? Бұл не масқара? Кімнен қорқып,кімнің әнін әндеп отырмыз? Жасықтығымызба әлде пасықтығымызба? Қазақ баласы үшін, тәуелсіздіктен артық бе бар еді?

968

Гурбангулы Бердымухамедов, 12-12-2008 10:06:53

хуяк

969

Морячог, 12-12-2008 10:06:56

здравствуйте коллеги

970

Гурбангулы Бердымухамедов, 12-12-2008 10:06:58

.

971

Херасука Пиздаябаси, 12-12-2008 10:06:58

ответ на: С Плонеты Сатурно [957]

>бритой пиздодырищи воздыхатель(с)
>

упоминание о бритой пелотке ясно указывает на то, что это другое название падонка

972

стомегатонный пулимет, 12-12-2008 10:07:03

Кисло серет, сладко бздит.

973

Гурбангулы Бердымухамедов, 12-12-2008 10:07:04

..

974

Галодный Бурундук, 12-12-2008 10:07:12

нахенг?

975

Гарррбатый, 12-12-2008 10:07:14

Тәуелсіздік мерекесі құтты болсын! Иншалла барлығы жақсы болсын!

976

Гарррбатый, 12-12-2008 10:07:45

Сәлем, ақкөңіл де адал әрі қарапайым қазақ баласы! Қасиетті Құрбан Айт құтты болсын! Қош келдің! Қадамыңа сәттілік тілеймін! Егер толығырақ танысар ойың болса, хабарлас! ( Ругаюсь)

977

Херасука Пиздаябаси, 12-12-2008 10:07:56

невзначай так нахнул....ыыыыыыыыы

978

Гарррбатый, 12-12-2008 10:08:18

Оралман жігіт өмірлік жар іздейді

Ақкөңіл де адал , қарапайым қазақ баласымын, қазағым , елім деп соққан жүрегімді ала ұшып, отаным деп оралған жігітпін, АЛЛАҒА шүкір, кәзір Қазақстан азаматымын.

Кытайда жоғарғы оқу тауысқанмын, кәзір Ақтауда мұнай саласы бойынша жұмыстамын. Отанға ораламын деп жүріп,құжат мәселесімен Қытайда біраз уақытымды оздырып алғаныммен қоймай, ҚАЗАҚ азаматтығын аламын деп жүріп мұнда да біраз уақыт өтіп кетті, қу тірліктің күйбеңімен жүргенде,жасы құрғұр да біраз жерге барып үлгіріпті. Есімді жыйып,етек-жеңімді түйіп тұрған шағымда, АЛЛАНЫҢ әмірін орындап, адал жар сүйсем деймін. Хабарласарсыздар.......

979

Гарррбатый, 12-12-2008 10:09:27

Гарррбатый. Как я читал Удафф.ком. ( На конкурс)

Менің жазғалы отырғанымды дұрыстап тыңдап шықсаңыздар екен. Себебі, мен сіздерден көмек сұрағалы отырмын. Өз ойларыңызды, ақыл-кеңестеріңізді жазыңыздаршы... Өтінем!!!

Мен алғашқы махаббатымды өте ерте кездестірдім. Қазірге дейін мен оны сүйем. Оның аты - Айбек. Негізі ол маған бірінші ғашық болған еді. Өз сезімін білдірді. Әуелгіде мен қарсы болып жүрдім. Оны ұнатпауға тырыстым. Бірақ, ішкі дауыс маған "мұның дұрыс емес" деп айтқандай болатын. Мен күндердің күнінде оны сүйетінімді түсіндім. Себебі, маған өте көп жігіттер ғашық болып, бірге болуды ұсынатын. Мен оларға орысша айтқанда равнодушна едім. Ал Айбекті мен көргім келе беретін. Оның оқитын мектебі тура менің үйімнің қасында еді. Ал мен Басқа мектепте оқушы едім. Ол маған бірге болу туралы ұсынысты айта беретін. бір күні мен келістім. Сол күннен бастап екеуіміз кездесе бастадық. бірақ ең жаманы, екеуіміз бір айдай кездесеміз де, байланысысымызды үзіп аламыз. Байланыс үзілердей ол менен алыста емес. Бірнеше ай өткен соң маған звондап тұратын. "Қалайсың, жаным?" деп. Сосын қайтадан түк болмағандай тіл табысып кететінбіз. Арамыздың үзілгені 5-6 рет қайталанды. Себебін сұрасам,ол бос сылтаулар айтады.
17 ноябрь күні ол маған звондады. "Далаға шық, мен сенің есегіңнің алдындамын" деп. мен сондай қуанып далаға шықтым. Бірақ екеуіміз жай достар сияқты әңгімелестік та, кетіп қалдық. Одан кейін мен ол туралы бір досымнан естідім. Айбек айтыпты: "Ақмарал сияқты "мамбеткамен" кім жүреді, вообще?" деп. Мен оның рас-өтірігін білу үшін онымен 27-сі күні сөйлестім. Ол: "өзің қалай ойласаң, олай ойла" деп қана жауап берді. Мен бұл өтірік шығар деп ойладым. Солай ол әңгіме туралы ұмытып кеттім.
Мен қорқатынмын. Біреуді сүйіп қалып, одан кейін оны жоғалтып алудан. Сүйдім, енді Айбекті жоғалтып алам ба деп қорқатынмын. Кеше сондай момент келгендей сезіндім. Мен одан маған келуін өтіндім. Ол келем деп айтып алып, біраздан соң: Мен келе алмаймын деді. Мен жай ғана еркелеп: Ренжідім деп айтып қалып едім, ол ренжи бер, не істеймін енді? деп маған айқайлап тастады. Сосын мен оған смс жібердім. "Мен енді қайғыруым керек па?" деп. Ол сосын барлық шындығын маған айтып тастады. Оның не деп жазғанын жазайын: Ақмарал, просто понимаешь, я тоже хочу как другие пацаны обнимать, целовать свою девушку, но ты этого не хочешь, ведь так? Чего толку стоять просто балтать? Я такую дружбу нехочу. мы че маленькие дети? Посуди сама? ".
иә, шынымен де екеуіміз тек қана құшақтасудан арыға бармаппыз.(мен төсек қатынасын айтпаймын). Білем, мен батыл емеспін, сондықтан ондайды өзім бастай алмадым. Ал ол неге?
Ал енді жаңа ғана маған белгісіз нөмірмен бір қыз звондады. Айтқаны: "Енді Айбекке жақындасаң, жақсылық күтпе!". Сонда екеуіміздің арамызда біреу бар ма?

Көмек беріңіздерші... Мен енді не істеймін? Мен Айбекті шын сүйем! Махаббатым үшін күресейін ба, жоқ біржолата жеңілгенімді сезінейін ба? Ақыл таразысына салып, маған жөнді ақыл беріңіздерші... КҮТЕМ!!!

980

Барабашкина(АУК), 12-12-2008 10:09:41

ответ на: Pyrotek [962]

женщина - не национальность, а деагноз

981

С Плонеты Сатурно, 12-12-2008 10:09:53

ответ на: Гарррбатый [978]

>Кытайда жоғарғы оқу тауысқанмын, кәзір Ақтауда мұнай саласы бойынша жұмыстамын. Отанға ораламын деп жүріп,құжат мәселесімен Қытайда біраз уақытымды оздырып алғаныммен қоймай, ҚАЗАҚ азаматтығын аламын деп жүріп мұнда да біраз уақыт өтіп кетті, қу тірліктің күйбеңімен жүргенде,жасы құрғұр да біраз жерге барып үлгіріпті. Есімді жыйып,етек-жеңімді түйіп тұрған шағымда, АЛЛАНЫҢ әмірін орындап, адал жар сүйсем деймін. Хабарласарсыздар.......


Где-то я это читал...А! На баллончике освежителя для сортиров стопудово

982

Pyrotek, 12-12-2008 10:10:25

ответ на: Барабашкина [980]

>женщина - не национальность, а деагноз


причем не излечимый

983

Барабашкина(АУК), 12-12-2008 10:10:36

обновления, харэ флудить

984

Барабашкина(АУК), 12-12-2008 10:10:59

ответ на: Pyrotek [982]

кого-то что-то не устраивает?

985

Pyrotek, 12-12-2008 10:11:34

ответ на: Гарррбатый [979]

Казах бля!!!  ыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыыы

986

Pyrotek, 12-12-2008 10:12:51

ответ на: Барабашкина [984]

>кого-то что-то не устраивает?

меня не устраивает

987

Барабашкина(АУК), 12-12-2008 10:13:36

ответ на: Pyrotek [986]

что?

988

Херасука Пиздаябаси, 12-12-2008 10:14:37

Абнавления говно

989

солитёр, 12-12-2008 10:14:49

хорошо. но зря, по-моему, так то уш. рановато ещё

990

DEVACHKA-PRIPEVACHKA, 12-12-2008 10:14:54

ответ на: Барабашкина [980]

>женщина - не национальность, а деагноз
===

хм...самокритично
я бы сказала что женщина - это принцып жызни...ыыы

991

Херасука Пиздаябаси, 12-12-2008 10:15:06

Трисучьепадловая выссака, многоблядская проскотошлюха, гнидское выебопропиздище, многоебоный херун, стервозное тригнидопроговно, гандонский пропердок, триговногнойная трипиздопроманда, проперданутое блядодерьмо, высраномудоватое дерьмище, херопроскотское дерьмище, просволотопрохуевое задрочепрогнидище, залупский простервопрохерун, говнозалупский блядок, пердодроченное многопиздище, дрочепропердоватая манда, выебучий трипиздодрочун, трисраное говно, сраногнойная сволота, высраная сволотосука, прогнидская гнида, гандонохеровая мандогнидища, пердомудоватый задрочепидер, выпердоговенный хуй, проссаная сучьескотина, трипердоватая триссанохуина, падлопросраное мандище, выпердоватое пердопромудище, шлюхское задрочепроговно, падлопроскотское говно, мудопрошлюхское хуеговно, падловая многопизда, выпердопроссаная гноепадла, задроченное тримандище, многоебоватая срака, многоебучий хуеплёт, промудоватая задрочила, пиздопроговенная хуепропадла, гандоноскотская триссака, многоебошлюхская многопиздопропадла, просволотохуеватое тримудище, триперданутая просволота, тримандопростервозный пиздун, выссаногнойное говнодерьмище, падловый трипиздопроскотложец, ссаное говнодерьмище, прогандонский мудак, жоповатое тригнидопрохерище, сраный многопиздоблядун, гандонский гнидоблядун, гнойное прогнидопрохуевающее, просволотская дрочепросволота, пидероперданное проссаномудище, многостервохеровый задрочун, триговноперданутое сволотопродерьмо, многомудоватое ссанопиздище, просволотопрошлюхский выссанохуеплёт, высранохуевое выблядодерьмо, задроченный промудак, задроческотское говно, гандоносучий гандон, пиздатая просволота, мандопроблядоватая трисука, дерьмовое трипиздохерище, просраноперданутая мандоскотина, скотское задрочепрогнидище, ебоватая скотина, дерьмопрозалупское дерьмо, триссаный промудак, многостервохуенная гандоносрака, гнойная многостервопропидрила, шлюхский хероговнюк, блядогандонский стервец, просволотская проскотина, просраная многожопа, сучий промудопердун, блядопростервозная дроческотина, простервоблядовое промудище, залупская сучьемудища, гноепромандоватое промандище, выссаногнойное многостерводерьмо, тригнидская многоблядопросволота, задроченная пидрила, дроченная дрочила, дрочепроговенное мандопродерьмище, проссаное стервопиздище, пиздожопская пропердомандища, скотское мудище, перданная скотопродерьмища, пиздатая просраносука, хуессаная пидрила, стервопроблядское блядище, многоблядопропадловый скотложец, сраная падлопрошлюха, промандоговенная жопопроебина, говноперданный многоблядь, перданное промудище, пердопрогнойная мандопростерва, выперданный задрочун, да заебись ты трижды злоебучим проебом, залупоглазое пиздопроeбище семиблядским троепиздием, восьмирукий пятихуй, тримондоеби твое восьмиблядское троепиздище, хуесучий анахронот, запиздомедузь еби твою мудоблядскую глотку, проблядь сучья, ебло мохноногое, страхопиздище залупоглазое, вхуематери архипиздоит, ебаный в рот, гандонный педераст, вафлеотстойник семиструйный, перхоть подзалупная, блядь перемондоебленная, триеблоостомондовевшая охуебаннейшая, ебиблядская пиздопроушина с перекосоебленным нахуй ебалом, мондозалупленной болтохуярой, залупа недоебанная, хуеблядипиздожабья замудоебина, засракомондохуй твое еболожье мондило, злоебучий пиздохуй!

992

Херасука Пиздаябаси, 12-12-2008 10:15:24

ответ на: Херасука Пиздаябаси [991]

КОНКУРС

993

Мидведь, 12-12-2008 10:16:13

994

бывший, 12-12-2008 10:16:58

ответ на: Pyrotek [982]

>>женщина - не национальность, а деагноз
>причем не излечимый
"Сейчас всё лечат"(с). Пришьют хуй, оторвутъ сиськи и с виду уже чаловекъ.

995

Барабашкина(АУК), 12-12-2008 10:17:06

ответ на: DEVACHKA-PRIPEVACHKA [990]

ыыыыы ну, можно и так
/просто в последнее время слишком часто слышу фразу: машо, хватет выедать мой мозг, при чом от разных людей/
это тоже типа деагноза

996

С Плонеты Сатурно, 12-12-2008 10:17:10

ответ на: DEVACHKA-PRIPEVACHKA [990]

>я бы сказала что женщина - это принцып жызни...ыыы

Тогда уш не принцип, а образ, хы

997

бывший, 12-12-2008 10:18:29

ответ на: С Плонеты Сатурно [996]

>Тогда уш не принцип, а образ, хы
Ёбраз.

998

Шпендель, 12-12-2008 10:25:16

всем превед

999

DEVACHKA-PRIPEVACHKA, 12-12-2008 10:36:33

ответ на: Барабашкина [995]

>ыыыыы ну, можно и так
>
>/просто в последнее время слишком часто слышу фразу: машо, хватет выедать мой мозг, при чом от разных людей/
>
>это тоже типа деагноза
===

да это нормально, я постоянно слышу "не выноси мне моск" (я несун видимо) и "не сворачивай мне кровь" (тут даче не знаю как себя назвать)

1000

DEVACHKA-PRIPEVACHKA, 12-12-2008 10:36:35

ответ на: Барабашкина [995]

>ыыыыы ну, можно и так
>
>/просто в последнее время слишком часто слышу фразу: машо, хватет выедать мой мозг, при чом от разных людей/
>
>это тоже типа деагноза
===

да это нормально, я постоянно слышу "не выноси мне моск" (я несун видимо) и "не сворачивай мне кровь" (тут даче не знаю как себя назвать)

1001

DEVACHKA-PRIPEVACHKA, 12-12-2008 10:37:47

ответ на: С Плонеты Сатурно [996]

>>я бы сказала что женщина - это принцып жызни...ыыы
>
>
>
>Тогда уш не принцип, а образ, хы
====

тада уж не образ, а образчег

1002

Мандала, 12-12-2008 13:58:58

какие такие места для ума? Озадачилась

тот еще осел нопейсал хороший кавер. Женя, не журись. Главное, ты человек хороший.

1003

Сярожка, 12-12-2008 22:18:35

стих ахуенный, если п не англитер.
заебали патамушто с этим англитером.

1004

Серепердепуп, 10-06-2009 23:19:02

Ну и пиздословы тут здесь!

1005

я забыл подписацца, асёл, 25-04-2010 16:33:45

ответ на: Барабашкина [980]

Салем Ақмарал егер Айбек сені шын сүйетін болса оған сені тек бір коріп кеткеннің өзі қымбат болар еді, ол достарына еліктемей өз басымен ойлар еді. Әрине біреуді сүйген өте  қиын дегенмен біз қыздар өз бағамызды білуіміз керек. Арымызды жігіттерге таптатпай еңсемізді биік ұстауымыз керек. Алі жассың бар өмірің алда, сенің жаныңды айбектен де жақсы түсінетін. сені шын сүйетін жігітті кездестіретініңе мен сенемін. көңіліңді түсірме, болашақта бақытты бол. Салеммен АЙЖАН РАУШАН

страница:
>
все камментарии

ты должен быть залoгинен чтобы хуйярить камменты !


«« я тебе пидор очко выверну, и на торпедный аппарат одену» шептал он сквозь слёзы обиды. «Не надо очко» отвечала ему зелёная хуйня с инопланетным акцентом «у меня его нет». «Просверлим пиздота» несдавался боцман. »

«Он нам зачитывал милицейские протоколы по теме «Изнасилование». Например: «Органы трупа - печень и кишечник - извлечены рукой через половое отверстие и находятся в пяти метрах от тела. На груди и животе трупа следы зубов, предположительно человеческих».»

— Ебитесь в рот. Ваш Удав

Оригинальная идея, авторские права: © 2000-2024 Удафф
Административная и финансовая поддержка
Тех. поддержка: Proforg