Этот ресурс создан для настоящих падонков. Те, кому не нравятся слова ХУЙ и ПИЗДА, могут идти нахуй. Остальные пруцца!

СКАЖЕНІ ПІДАРАСИ -2 (суспільна трагедія)

  1. Читай
  2. Креативы
Дійові особи:

Леон Kучман - голова колгоспу "Нове життя", колишній дурник-гітарист, а зараз - сільський вождь і відомий анонімний алкоголик.
Єфрейтор Кровченко - Побочний син Гюнтера Коха, скажений підарас-неофашист, який виконує в колгоспі "Нове життя" обов'язки сільського поліцая.
Медвечук і Медвечуркіс - розумово недієздатні однояйцеві близнюки, уркагани і шпана .
Саня Вовков - товсте огидне опиздопуло з овочевої бази. Колгоспний олігарх. Торгує в селі буряковою бормотухою, сіллю, гвинтівками, сірниками, гандонами,"Ватрою" та електричним струмом.
Мильниченко -утікач з секретної лабораторії при психіатричній лікарні ім. Павлова, майор.
Дід Мороз - старий, виживший ще до 2-ї світової з розуму партизан, голодне напівказкове страхоюдло, яке живе у лісі і живиться патронами до кулемету Максим
Непотребенько - просто підарас
Микола Серпень, Cлава Пішовшек та Жора Гадзе - місцеві праститутки
Сашко Козьмук - хлопчик з рогаткою
Омильченко - представник сільської інтилигенції і непойнятий гєній, напівлюдина - напівкріт
Вітренчиха - юродіва старушка
Курочка Ряба - очката птиця счастя, привід демократії
Джордж Буш молодший - найбільший підарас з усіх вищезгаданих

…а також інша піздобратія

В трагедії не з'являються:
Комунізм - опудало, що стирчить біля колгоспного макового поля.
Український Народ - суспільне створіння з явними ознаками пасивної німфоманії, яке всі вищезгадані підараси ібуть, іноді по черзі, іноді й так.
Українська нація - примарна істота, існуюча виключно у власній підсвідомості, яку всі вищезгадані підараси їбуть у метафізичному сенсі цього слова
Демократія - красива горда сука, яка загинула ще у давньогрецькі часи від хуя Конана-Варвара
Павло Разоренко - Колишня зірка андеграунду, Троцький нашого часу
Злющенко - Урод
Усама Бен Ладен - веселий але дуже зайнятий хлопець


ДІЯ ДРУГА

Партизанська галявина десь у глухій чащі лісу, відразу біля смердючого зеленого болотца з камишами і жабами, які весь час пиздять так, що почути щось інше майже неможливо. На галявині можно відразу помітити безліч порожніх пляшок з під горілки Распутін, портрєт Ворошилова, прибитий до берези, а також кулемет Максим, переносну рацію і старого партизана Діда Мороза, який висячі в гамаку насвистує OOPS I DID IT AGAIN і стомлено займається онанізмом.
Дід Мороз Жаби, сучі діти, вже зовсім від рук повідбівалися. Наче не на природі, а на засіданні Верховної Ради дрочиш. Ех, якби ж не блядські накази партії, сидів би я зараз на хуторі як пан, з ікрою, салом, простітутками, курив би Флуєраш і читав Толстого, а не стирчав би тут як хуйло. Вже мхом в цих хащах сраних почав обрастати, борода вже за гілки чіпляється… Зітхає.
І головне, ставка ні хуя на связь не виходить. Мабуть треба Максим в Ірак продавати та їбошить звідси до ЦРУ, там хоч кормлять по людські, роздратовано: Кляті жаби. Не можу зосередитися

Дід Мороз не довіши розпочату справу до кінця, вилазить згамаку і починає неквапливо і трохи на публіку перезаряджати кулемет, час від часу з недобрим розумінням дивлячись у бік жаб. Жаби відразу замолкають, деякий час дивляться на Діда Мороза, а потім ховаються у камишах.

Дід Мороз Шо, пиздаболи, страшно стало ? Думаєте поховалися у кущщі і піздєц, не знайде вас партизанська куля? Залупи ви ще не бачили, синкі зелені. Будете охуєвать, гранатою переїбу так шо мало не покажется.
Голос з камишів А пизди?
Дід Мороз Ні хуя собі…Та ви шо, хлопці, я ж пошуткував. Хочете співати - співайте, я теж гарну пісню люблю. Це я так, в мене і гранати немає.

Камииши починають щарудіти, Дід Мороз нервово чимось клацає в кулеметі і випиває стакан горілки. Зза кущів вилазить Мильниченко у маскхалаті.

Мильниченко Здоровенькі були, діду
Дід Мороз От блядь, перелякав майже до усрачки, ірод. Я вже думав, фашисти по мою душу прийшли.
Мильниченко Знайдеш вас тут у цій жопі.
Дід Мороз Не пизди. Конспирація - це тобі не горілку по борделях чи каву по швейцаріях сьорбати. Доложи, краще, обстановку. Як там наша агентура, Юлька ще заміж не вискочила?
Мильниченко (кривляє Діда Мороза) Агентура, спльовує, Не хвилюйтесь, нікому вона не нужна, ваша Юлька. Ії і без цієї хуйні усе село їбе. Жарять, тільки свист стоїть. Навіть їз города вчені приїзджали ії їбати. Казали наукові опити на Юльці будуть ставить, а сами поставили ії раком, двері зачинили і кажуть: "Не входити. Іде екпєрімєнт". Тиждень Юльку з хати не випускали, а потім вилізли і кажуть: "Наука здєсь бессильна".
Дід Мороз роздратовано Харош вже, розпиздівся, юний натураліст.
З цими словами Дід Мороз професійно дістає з болота заховану там пляшку, обтира ії бородою і розлива горілку по стаканах, при чому собі наливає удвічі більше.
Мильниченко, показує на стакан: А за таке в селі зараз можуть і по горищу настукати. Як вам не соромно, діду, ви ж марксист?
Дід Мороз Бач, якій розумний…з не незадоволеною пикою доливає Мильниченкові горілки. Випивають, при чому Дід Мороз не дивлячись, як фокусник знов засовує руку в болото, дістає звідти смердючу жабу, занюхує та викида жабу назад.
Дід Мороз Ти так зайшов, чи сала приніс?
Мильниченко (саркастично) Еге ж. Так. До вас триста кілометрів, - по цих буєраках просто так і Тарзан не пролізе. Новини є. Рудий, Голубий, Червоний, та Чорний з Білим вирішили взяти кредит в МВФ, та фашистам закласти під цей кредит і ліс, і, мабуть усе наше село їз вашою Юлькою. Я ось на діктофон записав.
Дід Мороз Молодець. Рудий і Голубий, кажеш? Що це ще за хуйня?
Мильниченко То наші підараси собі такі кодові прізвища взяли, (з іронією) для конспірації. Я таких довбойобів тільки в кіно бачив.
Дід Мороз А ідея мабуть Вовкова, хуя на отсєчєніє даю.
Мильниченко Його. Він і прізвища усім відразу вигадав. Навіть посварилися трохи. Непотребенько каже, я мовляв Лайняним бути не хочу. Якось не солідно. Може, каже, я краще Льняним буду, чи ще якимось, я вже не пам'ятаю Оксамитовим, чи Смарагдовим … А Кучман йому: ще пиздітимеш, будеш не Смарагдовим козлом, а мертвим. Той мудак і заткнувся.
Дід Мороз з підйобкою А Голубий це мабуть ти.
Мильниченко (ображено) Ні, я - жовтоблактний.
Дід Мороз (шуткує) Поталанило.

Дід розлива ще по стакану горілки, випиває, занюхує жабою і ненадовго замислюється…

Дід Мороз (розмовляє сам із собою) Вони що там, зовсім показилися? Ліс - то ж народне добро.
Мильниченко (дивиться по сторонах) А насрали як у себе в хаті.
Дід Мороз Я тобі не американець, щоб в лісі сортир будувати. В мене часу нема. (задумливо) Треба буде авіацію викликати, або на супутник вийті, та тіх блядських підарасів усіх к єбеням ракетою пизданути. (до Мильниченка) Я чув зараз така тєхніка є, що можна прямо їз космоса будь кого ракетою охуячити. Хоч тебе, хоч китайське посольство, один хуй. Треба от тільки із центром зв'язатися.
Мильниченко (з цікавістю) І як з цим справи, діду?
Дід Мороз Ставка ні хуя на з'вязок не виходить. Патрони та горілку ще з гелікоптера кидають, отой й пиздець. Хоч би хліба чи сала дали, бо від тих патронів в мене вже і гази порохові. На цьому тижні думав Москву спіймати, а в ефірі хуйня якась: "Мочи, кажуть, чорносраких подонків у сортирі, а далі буде видно " Я аж перелякався. Хотів вже на Канари мігрувати. Потім зрозумів, що то мабуть Гєбельс, пиздун старий, дезинформує… Ти на Канарах був?
Мильниченко Не був. Навіщо мені ті Канари?
Дід Мороз Хе, диви який…А шо тобі треба, нари?
Мильниченко Я в Америку збираюся - там дівчата гарні. Я вчора по телевізору бачив.
Дід Мороз Дурний ти ще, бо малий. То спецефекти, а не тьолкі. В Америці тьолкі усі товті, їбатися ніхуя не вміють, та ще й валютою беруть. А ті, що гарні - то або надувні, або резинові. Доречі, наші гандони там ще нічого не підозрюють?
Мильниченко А хуй їх проссиш. Вони ж дурні - від таких що завгодно можна чекати.
Дід Мороз Ти дивись обережно. Підараси, я чув, дуже хитрі, як баби. Працювати не, люблять, , люблять тільки пожерти, поїбатися та ще щоб їм історії цікаві розповідали.
Мильниченко Еге.. Скажете. І що ж мені їм тепер, казки вигадувати?
Дід Мороз А навіть і казки. Щось про Українській народ чи націю - підараси таку хуйню дуже люблять. Або роскажи, як ти, коли був малий, зайшов в клубі у жіночий туалет і там тебе три пьяних мента у сраку виїбли. Але тут важливі подробиці - бо підараси викриють. Роскажи усе в дєталях - хто це був, Бєркут чи Омон, скільки раз їбали, як, з вазеліном чи з олією...
Мильниченко Може мені цю хуйню ще і показати?
Дід Мороз (незворушно) Диивись по обстановці. Як Лазо. Ти розвідник чи де, блядь?

Підпільники замислено випивають ще по стакану горілки. Закусювати снову нічим.

Мильниченко Діду, я вже так не можу В селі - голод, а у вас тут теж крім горілки ні хуя немає. Може жаб наловимо і пожаримо? Французи, я чув, так роблять. Спіймають жабу, соломину їй у сраку встромлять і жарять поки пиздіти не перестане, сука, а потім жеруть. Їз луком або майонезом.
Дід Мороз Не можна. Жаби потім мені жити спокійно не дадуть, до того ж жаба - тварина розумна і в порироді корисна. То французи на свою екологію срати хотіли, а я з жабами по суботах політінформацію проводжу. Маркса їм читаю, Шевченка, хочу щоб вони це кляте болото нахуй висушили і запиздячили комуну десь у лісі, бо що то за життя - у болоті і що то за тварюка, що не бореться для себе за кращу долю. Тепер слухай наказ партії. Зараз же пиздуй звідси і зірви підерастіческий план поки ті гандони різнокольорові, насеру їх матері, не проїбали Батківщину в пизду.
Мильниченко Служу Радянському Союзу! (салютує у напрямку жабячого царства)
Дід Мороз Молодець. Ти супер- розвідник.

Мильниченко хлюпаючи калошами по болоту зникає в камишах, з яких майже одночасно з'являється Джордж Буш-молодший, найбільший підарас у світі. На голові в нього стирчить натягнута по самі вуха будьоновка, з під якої виглядають невеличкі симпатичні рожки, сам він модно прикинутий у гестапівську форму і футболку їз зображенням Че Гевари, з рота якого вилітає напис "Бен Ладен - гандон". За плечима в підараса величезний, майже такий, який повинен бути у казкового діда Мороза, мішок. Починає тихо грати пісня Брітні Спірз.

Джордж Буш-молодший (просто і трохи стомлено) Сала хочешь?
Дід Мороз (не вагаясь і так само просто) Хочу
Джордж Буш Кажи де партизани
Брітні Спірз пиздить все голосніше, і через неї вже не чути, що розповідає підарасу Дід Мороз

ДІЯ ТРЕТЯ

Приміщення сільскої газети "Аргументи", яке у вихідні, на свята і в день зарплати перетворяється на колгоспний бордель. Убога обстановка складається з занавєсок в цвєточєк, пройобаної тахти, стола, стуллів, сундука з уродом і пиздуватої ковдрочки з ведведями і русалками, яка висить прямо на штукатурці. Над ковдрою ще стирчать величезні, пожерті жучками та моллю лосячі рога.
Микола Серпень, старий потний євнух в обличчі карикатурного дурня з великим пузом і гітлерівськими вусиками, сидить за столом і жере хліб з кетчупом. Біля дзеркала виябується Слава Пішовшек - повна протилежність Миколи Серпня. Він являє собою молодого, вертлявого педрилу, неприємного, злого і вже тиждень небритого...

БОЮСЬ СБУ , 24.02.2003

Печатать ! печатать / с каментами

ты должен быть залoгинен чтобы хуйярить камменты !


1

Tutor17, 24-02-2003 13:45:36

2

2

ZEBAB, 24-02-2003 13:51:39

Бля видел бы ето Подеревянский силно обиделся .... Удав етот плагиат в карзину нах...
  афтор думает что он пиздетс астроумный наверна, а хуй там палавина даже не поймет про што там написано и апять на Украину пиздеть начнут, - тем кто будет пиздеть хуй в рот - вот

3

ZEBAB, 24-02-2003 13:55:28

А местами даже смешно но фсеравно нихуйа не актуальна - афтор уебан

4

Э-эх , была-не была !, 24-02-2003 14:03:24

מה אני אגיד , לאחר שאקריא את כל הסיפור הזה באוקראינית ? -
  שהגיע הזמן לכתוב בעברית, ושילכו להזדיין עם хохлыהטקסטים כל ה!
 
  патамушта нехуй на удафф всякую хуйню посылать.

5

fear-fury, 24-02-2003 14:13:15

хуетень. в плане паимания. даже мне биларусу.

6

Хрен ф пальто, 24-02-2003 14:40:47

ÅÎfl‰¸! I‰Âª èÓ‰Â‚’flÌÒ¸ÍÓ„Ó Í‚iÚÛÚ¸ i Ô‡ıÌÛÚ¸.

7

Хрен ф пальто, 24-02-2003 14:42:50

Ф пизду. Идеи Подервянского цветут и пахнут. Но подражая классикам сам хуй классиком станешь.

8

$RUSSIAN BIMBO$, 24-02-2003 15:02:03

2Э-эх,была-не была!:
  DO YOU SPEAK HEBREW?!!!

9

158advocate, 24-02-2003 16:38:40

Звиняй хлопче я по украиньску ни читам.
 
 
  Але, в каждом разе, так на пшиклад, ежелии муй други ензык то польски, то цо? Креативы могэ по польску писач? Чи цо?
  Глупьо то выглонда коханы- праве никт по украиньску не чита, тылько паровокуешь, хыба. Цо?

10

Ёж, 24-02-2003 18:16:33

пшепрашам але не выглёнда пан на поляка. Може пан москаль чи жид? гыгыгы

11

ProkaZ , 24-02-2003 21:29:56

А-ха, бля, мне все понятно.

12

ProkaZ , 24-02-2003 21:30:38

Пиздец, короче.

13

FerroAndre, 24-02-2003 21:39:08

Вот бля нахуй пиздец! Я вот ща бух вжопу, не фсостоянии решить блевать или нет, а тут Лесь Поддеревянский под не тем ником постицца! Я трохи зразумиу украиньску мову, да тильки нахуй такую поебень лингвохуёвую! С самого началу нихуя не понял... протрезвею малёк, тады побачу. На мой бухой взгляд - хуйня. Но местами ржаччно. Впизду! К ихтиандру!!!

14

CEKA , 24-02-2003 21:43:47

удафф, ты чо, ебанулся?
  давай еще по мангольки креативы постить.
  я не отрицаю, что хохлы могут написать что-то стоящее, но я, например, не понимаю. пусть тады и перевод постят, а то хули, нахуй такой русский сайт, если русские не понимают, что там написано

15

CEKA , 24-02-2003 21:46:55

I wanna fuck those fucking cocksuckers, who posts this fucking bullshit! go fuck yourself!

16

Валабуев, 24-02-2003 22:48:18

Подерев`янський нехай спочине!! Це найкращща лірика пр Неньку Україну за останні 10 років незалежності!!!

17

Заебись, 24-02-2003 23:43:34

Сука гандоны пиздобольские, не пиздите, охуитительнейшее произведение, от Подеревъянського не отличишь, а те кто не понимает нихуя по украински, пусть пиздуют учить, а ляхи и бульбаши должны понять...

18

Slaffik, 25-02-2003 06:48:11

А дивіться, хлопці, як москаликів зачепило!
  И чуют, что прикольно, а прочитать слабо!
  Написано неплохо, да и стиль мне знаком... Афтор, я тебе, часом, не знаю?
  Если знаю, то "Контрабас.Державність" все ж таки получше будет...
  И еще.
  Меня всегда дико парил вопрос:
  как так-украинцы русский язык понимают без проблем, а вот у россиян с украинским никак не складывается?
  Вот ведь интересно...

19

Казбек, 25-02-2003 07:05:55

Мен не бельмесым! Удав, сен казакша бильмейным?
  Если нет - мен сен сектым, или иди нахуй! Ты че бля креативы на казахском не пишеш?

20

Русский падонок, 25-02-2003 07:11:16

Хахлы? На хуй, пидары!

21

правдоматкин, 25-02-2003 08:17:54

руские вас в России милионов 10 от силы , остальные чукчи,казахи и другие граждане вы бля все таки когда нить допиздитесь твари недокалыханые

22

АТВ, 25-02-2003 08:38:52

Мое АВТОРитетное мнение:
  Всем немедленно объединяться (всем арийцам) и мочить, по возможности, всех чурбанов-мусульман и руководство России, Украины и Беларуси впридачу, поскольку они хоть и не чурки, зато пидарасы.

23

НИИБЁТ, 25-02-2003 09:00:28

Казбек пидар,он предложил,чтоб удав его атебал,
  "иди нахуй"по-казахски звучит савсе па другому.

24

Slaffik, 25-02-2003 09:20:27

2 Русский падонок
  И всякое ж быдло в подонки лезет! Как просто, но как многогранно: "Хахлы? На хуй, пидары!" Я это даже вижу: сидит эдакий РУССКИЙ перед компом и слюной брызжет, забыл, бедняга, весь свой громадный словарный запас!
  Какая жалость!!! Если бы не эмоции, переполняющие эту тонкую, легко ранимую душу, он бы нашел, что сказать!!!
  Более того, он, наверное, написал бы креатив, в котором он навеки заклеймил бы позором гомосексуальных жителей Украины, стройными рядами идущих нахуй!!!
  А мне лично (я ведь не пидар) остается только пойти и удавиться.

25

Slaffik, 25-02-2003 09:24:31

А ПРАВДОМАТКИН знает жизнь, уважаю.

26

АВТОР, 25-02-2003 10:27:13

1. Харош сраться уже, пидарасы.
   
  2. Это не провокация. Пьеса вообще, в принципе, написана для украинцев, потому, что в ней фигурирует практически все политическая элита Украины, которую хуй кто в России знает.
 
  3.  Кроме того, чтобы все, что здесь написано правильно всосать, нужно разбираться в украинской политике в целом, знать, так сказать, фактаж, бля...
 
  4. "Скажені підараси" - это, кроме всего прочего, пародия на "Скажені пси" (Бешеные псы)Тарантино

27

DM, 25-02-2003 11:05:28

ПИШИ ПО-РУССКИ!

28

Э.К.Стремал-Схыбнутый, 25-02-2003 11:25:15

Оце почитав відгуки, а зараз почитаю саме творіння - цікаво, через що панове чубляться.
 
  А щодо недобрих москалів, то певною мірою їх можна зрозуміти - виходить, що вони й хотіли б почитати креатив, але ніц не второпають про що там мовиться. От їм і прикро.
 
  Міжнаціональна ворожнеча - то дурне діло, порожні балачки. Все одно ми знаємо, що українці - найліпші :-)))
 
  Зрештою, для поціновувачів рідного слова і для тих, хто хоче вільно його висловити, можу запропонувати свою гостьову за адресою www.s-extrim.tk .
  Звичайно, ця гостьова не йде у жодне порівняння з шанованим ресурсом пана Удаффа (та й мета затьмарити його поки що й не ставиться). Але зрештою це місце, де можна вільно й креативно, без жодної цензури, висловлюватись на українську й київську тематику, і де українська мова буде сприйнята з радістю і з належною їй шаною.

29

KrOkoKoT, 25-02-2003 13:15:39

При желании понять можно, словарь не нужен. Только нафига?..

30

Андрійко, 25-02-2003 19:51:46

Ти диви, бля - москалі. Ану переїбіть, хлопці, щоб не пизділи.

31

Иван Рыгало, 26-02-2003 09:37:10

дуже гарно, навить пыздато.

32

Max, 28-02-2003 16:08:10

краткое содержание для тех, кто не понял:
  пьеса написана по аналогии с  фильмом К.Т. "Бешенные псы" - главные действуйщие лица политическая элита некой страны...(Какой понятно).  короче, обоссаться...

33

Глым, 24-03-2003 10:07:23

Я вот чево хуею - хохлы ходят на русский ресурс и на нем же и пяздят на русский язык и русских. Охуеть отморозки и гандоны! Уссаться с вас! Я на украинский сайт даже срать не пойду - тока в гавне пачкаться. Пиздуйте на свои сцаные хохловские ресурсы и отъебитесь от России, жироеды.

34

Dimedrol, 07-12-2003 16:06:09

Глым ты пидар гнойный таких как ты надо отстреливать еще в детвтве. Русофил конченный.
  Сосать тi будеш хуй гарним украиньским хлопцям.Ги-ГИ-ГИ!!!!

ты должен быть залoгинен чтобы хуйярить камменты !


«Я выйду на сцену в драных трусах с красным флагом в руках и железном шлеме с рогами и мне похуй. Я буду мести сцену двухпудовым клитором до 90 лет пока сцена не провалится. Ты уже сдохнешь на помойке пархатый гавноед, а я еще буду на вершине молодежных чартов Тату ебать. »

«От этих детских забав время снова вернуться к детям. О том, что дети - чуваки прикольные, Князев сделал вывод после одного эпизода. Как-то ему в гости неожиданно свалилась женщина с ребенком. Сперва Князев испугался, потому что с этой женщиной он имел в свое время небезопасный вовсе даже секс, - а вдруг это нагрянули последствия? »

— Ебитесь в рот. Ваш Удав

Оригинальная идея, авторские права: © 2000-2024 Удафф
Административная и финансовая поддержка
Тех. поддержка: Proforg