Этот ресурс создан для настоящих падонков. Те, кому не нравятся слова ХУЙ и ПИЗДА, могут идти нахуй. Остальные пруцца!

СКАЖЕНІ ПІДАРАСИ (суспільна трагедія)

  1. Читай
  2. Креативы
За сценарієм Квентина Тарантелло
Дійові особи:

Леон Kучман - голова колгоспу "Нове життя", колишній дурник-гітарист, а зараз - сільський вождь і відомий анонімний алкоголик.
Єфрейтор Кровченко - Побочний син Гюнтера Коха, скажений підарас-неофашист, який виконує в колгоспі "Нове життя" обов'язки сільського поліцая.
Медвечук і Медвечуркіс - розумово недієздатні однояйцеві близнюки, уркагани і шпана .
Саня Вовков - товсте огидне опиздопуло з овочевої бази. Колгоспний олігарх. Торгує в селі буряковою бормотухою, сіллю, гвинтівками, сірниками, гандонами,"Ватрою" та електричним струмом.
Мильниченко -утікач з секретної лабораторії при психіатричній лікарні ім. Павлова, майор.
Дід Мороз - старий, виживший ще до 2-ї світової з розуму партизан, голодне напівказкове страхоюдло, яке живе у лісі і живиться патронами до кулемету Максим
Непотребенько - просто підарас
Микола Серпень, Cлава Пішовшек та Жора Гадзе - місцеві праститутки
Сашко Козьмук - хлопчик з рогаткою
Омильченко - представник сільської інтилигенції і непойнятий гєній, напівлюдина - напівкріт
Вітренчиха - юродіва старушка
Курочка Ряба - очката птиця счастя, привід демократії
Джордж Буш молодший - найбільший підарас з усіх вищезгаданих

…а також інша піздобратія

В трагедії не з'являються:
Комунізм - опудало, що стирчить біля колгоспного макового поля.
Український Народ - суспільне створіння з явними ознаками пасивної німфоманії, яке всі вищезгадані підараси ібуть, іноді по черзі, іноді й так.
Українська нація - примарна істота, існуюча виключно у власній підсвідомості, яку всі вищезгадані підараси їбуть у метафізичному сенсі цього слова
Демократія - красива горда сука, яка загинула ще у давньогрецькі часи від хуя Конана-Варвара
Павло Разоренко - Колишня зірка андеграунду, Троцький нашого часу
Злющенко - Урод
Усама Бен Ладен - веселий але дуже зайнятий хлопець


ДІЯ ПЕРША

Третє тисячоліття. У світі війна і криміногенна обстановка, яка вже всім остопизділа.
Дія відбувається в задрипаному Євразійському колгоспі "Нове Життя", в селі Чайкіно, Хоріївської області.
Сцена зображує порожній сільський ресторан, у світі керосінового ліхтаря схожий на Гоголівську церкву. За колченогим кривим столом, який накрито зеленим мусульманськім ковриком, сидять позбавлені будь яких рефлексій, пьяні підараси Кучман, Вовков, Непотребенько, Кровченко, Мильниченко і Медвечук з Медвечуркісом. Над столом вісить портрет Джорджа Буша молодшого їз вусами і шапкою Мономаха на голові. З-за вікна доносяться нічні звуки - виють собаки, угукає сова, інколи чути також матюки та постріли. Все це нагадує одночасно шабаш і партсобраніє.
Підараси пьють гидотний зелений шмурдяк, який приніс Вовков, закусюють самогон луком і ананасами і дивляться телевізор. По телевізору показують захекану Брітні Спірз, американську малолєтню праститутку. Брітні Спірз вимахує сіліконовими кінцівками, по дітячому підстрибує і співає дурну пісню.

Кучман, голова колгоспу, сидить у позі лотоса во главє стола. Звертається до Вовкова - Ну шо, пиздюк, даволен? Знову, блядь, приніс якойсь хуйні, не розумію, чи то пити, чи то йобаному Народу вилити. Хоч ми з тобою Саня і друзі, і таке хуе-мае, але ж є якісь прєдєли.
Кума мого, Пашку, пам'ятаєш? Теж, блядь розумний був, нє то слово. Шось виябувався, кастюма на базарі купив, та тільки я не залізний, я той сраний лібералізм у банках не солю…
Олігарх Вовков (похибцем перебива і хреститься) - Вєк воли нє відать, Леону Даниїловичу
Кучман Дивись мені. В мене в житті була тільки одна помилка, що не замочив цю падлюку када мог. Більше я такої хуйні не зроблю…
Мильниченко - Ніхуя собі. А я чув , він у загранкомандіровці.
Кучман В командировці. В Америці, блядь (випива стакан шмурдяку, кривить огидну дегенеративну пику і закусює луковицею). Жалко, пацан був непоганий, (До Вовкова ) не те що ти, Саня.
Кровченко - (теж до Вовкова) Тепер у тюрьмі сидить, у негрів на параші очко чистить і чорного хуя смокче. Спльовує на підлогу і поправля на голові гестапівського картуза, посміхається: От нєхуйове життя!
Непотребенько (запопадливо) А я чув, що у негрів хуї такі великі, що якщо скласти їх усі до купи, то по них можно буде на луну видертися, є такі наукові дані.
Вовков Хоч би ти вже не пиздів, мудозвон. Хуї, хуї…Бач, розмєчтався, пісюнковий гуру. Карамурза йобана. Із тебе пользи, як з кота гімна, ти тільки нє ображайся.
Непотребенько Я не ображаюсь

В розмові на деякий час настає важка пауза, під час якої всі випивають ще по стакану шмурдяку. Шмурдяк закінчується, підараси мовчки, похмуро дивляться на пусту пляшку і жеруть цибулю. З-за вікна доносяться якійсь далекі зойки, поодинокі постріли та німецька мова.

Кровченко, (задумливо) Жидів розвелось, нє то слово. І грузинів, і негрів, і ще бог зна чого. Екологіческоє равновєсіє нарушено, от вони і лізуть… А хитрі, як таргани. Скільки не травиш їх, ніхуя не помогає. Скоро буде така хуйня, що кожен третій буде негр, а кожен другий - жид.
Непотребенько ( злякано) А ви не перебільшуєте?
Кровченко (зловєще) Та, блядь, що вже казати, і у нас є…
Кучман Хто?
Вовков (до себе) Те що не ти, гандон,і так всім ясно…
Кровченко Це мабуть через оте глобальне потєплєніє. Та то нічого. Писюнка обіцяла що скоро буде ядерна зима, от тоді і подивимось, хто де раком стане. Мавпи - тварюки ніжні і залежать від геополітичного клімату, їм усім тоді буде повний пиздець
Медвечуркіс і Медвечук (разом) Круто…
Мильниченко І ото вам не остопизділо про негрів та про жидів? Одна і та сама хуйня. Як напьються так підараси, а як горілка кінчається, так відразу і жиди. На себе подивіться. Чи ні, то діло хуйове, до добра не доведе. Оно давайте краще телевізора подивимось. Цікава передача. Кучман Ти не залупайся, синок, малий ще нас культурі вчити.

Усі без цікавості витріщаються у телевізор, де Брітні Спірз стомлено і байдуже трясе жирною сракою. Навколо неї весь час крутяться якісь незрозумілі коти, кажани, космонавти і інші хтиві й брудні істоти Розмова плавно переходить у сфери прекрасного.

Медвечук (до Медвечуркіса) Диви, Пєльмень, непогана тьотя
Медвечуркіс Я б ії виїбав, бля буду...
Медвечук Точно, га -га -га!
Обидва регочуть
Вовков, (трохи ображено) У нас так дівчата сраками не крутять. Америка, блядь… Тільки з жиру бісяться
Кровченко (цинічно) У нас їм за це не платять
Кучман А шо, дєвка й справді нехуйова, таку дупу наїбала, можна солити і на хліб мазати, Тільки шо воно ото весь час стриба, крутиться, а шо пиздить ніхуя нє понятно. Скажіть мені, таке лікується чи ні?
Мильниченко Тільки пиздюлями. То по англійські.
Кучман І шо воно таке?
Мильниченко Та, блядь, одна й та сама хуйня шо у Пушкіна. Отци і дєті. Каже, знову мамку не послухала, і пішла на діскотеку. А там як завжди - клею нанюхалась і ну їбатися з усіма - з неграми, собаками, кіньми, марсіанами, а дома вже батько з автобази повернувся і з рєменем чекає. Ясне діло, за всю цю хуйню він ії спочатку відпиздить добряче, а потім теж виїбе.
Кучман От малолєтня блядь. (мрійливо) Таку б я теж видлупцював по голій сраці. І співає гарно…(до Медвечука і Медвечуркіса) Що скажете, дебіли?
Медвечук і Медвечуркіс (Разом) Хуйня! Попса!
Медвечук Таке гімно я слухаю тільки коли по пьяні не можу проблюватись
Медвечуркіс - Чувак, хардкор - це справжня музика, Секс Пістолз і Пантера, а попса мені до лампочки, бо я металіст і в мене важкий іржавий болт зашитий в хуя.
Медвечук (неприємно регоче) Це круто ти сказав, братела.
Обидва починають гидотно хихикаючи сінхронно махати хаєрами.
Непотребенько Що не кажить, а україньська пісня - найкраща. І Тая Повілій, і Єль Кравчуркіс мені дуже подобаються, а більш за всіх - Віагра.
Вовков (до себе) Якби ж я тільки міг побачить свого хуя.
Медвечуркіс ( пиздить Непотребенька по голові ногою від смаженої курки) Дурний кацап, ти в музиці нє рубиш ніхуя, то й не пизди, коли тебе не просять. Який в нас драйв, де прогресивні люди! Самі залишились старєющіє бляді, які вже ледве ходять, а єбаться хочуть, от і виють. Сиділи б краще суки по палатях й чухали пизду зубними щітками. Або слюняві хлопчики, які співають так, неначе хуя ще не витягли їз рота, а Віагра твоя - банальні й нецікаві праститутки.
Медвечук (до Медвечуркіса) - Мабуть їз ними можна поїбаться
Медвечуркіс і Медвечук - Хе- хеге - хеге…
Непотребенько (з ностальгічною пьяною соплею в голосі) - Я теж колись хотів піти у хіпі, не митися, збирати квіточки, молитися богу, курити афганську коноплю… (починає плакати) Ніхто мене не любить…

З'являєься молода, але вже потаскана офіціянтка. На перший і всі інші погляди, вона - нехуйова і блядовита, що підверджує табличка, яка підстрибує цицьках у офіціянтки і де замість прізвища написано "Отсосу".

Кучман (до офіціянтки) Юлька, еб твою мать, де ти лазиш, лярва? Неси нам іще шмурдяку, поки в мене терпець не урвався (сам до себе): ...і з синькою якось вже треба зав'язувати..., але ж від того шампаньського гівна, яке я дома пью, в мене вже в голові каламутиться. Блядь, жінка моду завела... (до офіціянтки)
І закусону принеси побільше, огірків там, сала, ковбаси, цибулі... ну шо, тебе вчити треба? І хутко мені - матку вирву.

Повертається до підарасів, які напруженно слухають цю промову і мовчки ковтають слину, намагаючись уявити, в якому руслі піде вечеря далі. Офіціянтка зникає, байдуже віляючи сракою.

Кучман (дивиться ій вслід) Ось, шо я вам скажу хлопці - баба воно, канєшно непогано, але ж блядь, і мороки з нею завжди дохуя - майже як із поросям. Взять мою, наприклад. Кажу їй "Давай Істи" - шо ви думиаєте? Де галушки, де сало, де борщ? Несе якусь диєтичну поєбень, на яку і дивитись гидко. Щось трохи на тарілку накидає, і каже "Таке блюдо подавали вчора на банкеті в Австрійського гєрцога". Кажу, приненси мені з клуні самогонки четрертину, а вона мені: "Дарагой, тобі ж дохтори заборонили горілку по утрах" Дістала вже, чучундра, хоч в Швєйцарію с'ябуйся. Зранку слухає Вівальді, після обіду, як гусей пасе, біля черешні медітує, а ввечері, як лікерів нажереться, так і почина, дура, тягти мене на якійсь перфоманси...
Нє, ну це нормальна взагалі людина чи ні? На вулиці війна, партізани по ночах лазять, а у неї в макитрі окрім пєрманенту самі тільки клуби та театри. А я вже на ті клуби і дивитися не можу. Нудні, прокурені, замість самогону - хуйня якась з кактусів. Стріптізерши теж блядь якісь недогодовані й тупі, одне слово - малолєтки. Ще й бурсу не закінчило, ще хуя не знає, як в жопі повернути, а вже на стовпа видереться і крутиться там як та мавпа. А потім що? СНІД, мутанти, бєрємєнность, ще якась хуйня…
Вовков (підхоплює) І не кажіть, Даніїловичу. В мене дома, повірте, не краще. В мене там взагалі такий самий пиздець, як в тих клубах - на сніданок омари, бєкон, кава по турецькі, на обід ананаси з перепелами, на вечерю те саме, тільки замість ефедрину героїн - аж голова кругом іде. От колись було життя. А зараз…. Що стало з страною!
Кучман Зараз - пиздець. Духовності вже ні хуя немає…
Кровченко (стукає кулаком постолу) Порядку немає. Та блядьська лиса миша з гівном на голові так насрала навкруги, що ми усі тепер у гімні. Злочинці пиздять, наркомани ширяються, Народ не працює, окупація... (роздратовано) Усе пройобано!
Вовков А економіка? Газу немає, сала немає, патронів немає, ніхуя немає! Люди один одного жеруть, пиздити вже нема чого. Навіть коноплю в Бен Ладена треба за валюту купляти,
Непотребенько Де МВФ? Де демократія?
Кучман Усе пробзділи…
Мильниченко От хоч би ви вже не пизділи.

Офіціянтка тим часом приносить самогон і величезний шмат сала, який обтира засморканим фартучком, а також огірки, хліб, ковбасу і цибулю. Компанія відразу оживляється
Раптом зі страшним гуркотінням відчиняється хвіртка до клуні і стукає о підлогу. Всі перелякано замовкають. В страшній тиші чутно тільки важкке хекання компанії, стук чиїхось зубів по чомусь стеклянному і недалекі звуки канонади зза вікна.
З з'являється якесь світло. Це вогник ліхтарика на шахтарській касці митця Омильченка, який вилазить з під засраної підлоги, риючи землю довжелезними кривими пазурами. Вигляд у нього одночасно страшний і жалюгідний. Кажучи коротко -це величезний волохатий кріт. На голові в нього шахтарська каска з прикрученим до неї червоним ліхтарем, його мармиза вимазана глиною і почавленими у дорозі слимаками. З-за волохатих плечей, з яких сиплеться земля і черв'яки в нього стирчить перепачкана кроввю лопатаю.

Вовков (майже пошебки) ОБХС
Кровченко Партизани
Кучман Піздєц
Омильченко Хлопці, от дурні, та це ж я. З роботи йду, бачу ви сидите, думаю може й собі кєрнуть, цікаве послухати
Мильниченко (до себе) Еге…Оцього упиздня їще бракувало.
Кучман (отямується) Блядь, а двері де? Криса, подонок, скільки тебе вчити треба?
Кровченко Митець, блядь.
Омильченко Та ви шо хлопці, образилися, чи шо, я не розумію? Стоїте як на параді…
Медвечук (до Медвечуркіса) Дивись баклан, він весь у гівні…
Медвечуркіс (Показує на Непотребенька) Цей теж

Обидва дауни навпошепки регочуть від чого трясуться як на електричному стільці. Усі поступово оговтуються і сідають, крім Непотребенька, який стоїть мовчки їз нікому окрім Медвечука і Медвечуркіса незрозумілим виразом на пьяній пиці.

Кучман (шуткує) Чи то шось всралося, чи то крисою воняє, не пойму. Бачить Непотребенька.
А ти чого не сідаєш? Сідай, вже можно.
Непотребенько тупо сідає.
Омильченко ( жадно дивиться на горілку і сало) Відпочиваєте, я бачу? Роботи небагато?
Кучман Ти багато не виябуйся, ми люди зайняті. Але сьогодні піст, робити не можна. Ти краще, Мікеланджело блядській, скажи нам, що ти там на Лисій Горі побудував, бо ми з хлопцями оце навіть поспорили, чи то жаба якась, чи то змія…
Медвечуркіс То хуй з ушами
Медвечук Га- га-га
Омильченко Це Родіна
Всі мовчать, переварюючи інформацію.
Кучман Ладно, сідай вже за стіл, як приліз, і без тебе бздить як в могилі
Омильченко сідаєі і відразу жадно, як голодний полохливий собака починає жерти сало, відриваючи від нього величезні шматки схожими на іржаву ножовку зубами
Кучман А чому зелена?
Омильченко Це символізує ії перехід до ринкових відносин
Кучман Ти диви який розумний, і де ти такий узявся?
Кровченко З Чорнобиля, блядь…
Омильченко А от про це, попрошу, не треба. Родіну не вибирають.
Вовков (Хлопає Омильченка по горбатій спині) А я вам так скажу, я по убєждєніям космополіт
Ну ви самі посудіть. Кому потрібна Родіна, коли стріляють
Кровченко Вєчний жид ти Саша, а нє космополіт
Усі регочуть.
Кучман ( Знов до Омильченка) Та Родіна, то ще хуйня…Ти краще скажи нахуя ти пів села перекопав, люди вже тебе до партизанів хочуть викинути, бо картоплю нема де посадити
Мильниченко Це мабуть тунель до кращого життя
Омильченко От і знову не вгадали То каналізація. На Заході зараз модно…
Вовков (ні хуя не розуміючи) Це ще що за хуйня така? Це щоб ми там не тільки срали, а й гроші відмивали?
Кровченко Це щоб ти там втопився
Непотребенько, який під час розмови про каналізацію починає все помітніше нервувати і єгозити на стільці Треба вже мабуть по хатах розходитися, бо жінка пиздіти буди. Я вчора обіцяв ії на спірітічєскій сеанс повести.
Кучман (шуткує) Веди ії краще сюди. Тут скоро теж чорти зелені з'являться.

Двері відчиняються. Входить Вітренчиха, юродива старушка з клюкою і в драних адідасовських штанях. В одній руці вона тримає страшну розпизджену клюку, в іншій - авоську з порожніми пляшками

Вітренчиха Здоров, пиздюки.Новини чули? Скоро вам усім кєрдик.
Мильниченко А що таке?
Вітренчиха Шо, шо, куряче капшо. Махновці вже на той бік річки перебралися , будуть вас мабуть за писанки вішати.
Медвечук і Медвечуркіс Круто
Кучман От блядь, новина, я аж всрався з переляку. Йди вже звідси, клікуша йобана, поки я добрий, бо зараз сапогом переїбу, хуйово тобі буде. Які ще в тридцять три пизди махновці?
Вовков То мабудь німці на лугу партизанів розвішали
Омильченко Та ні, то я ангела побудував
Кровченко (свирипіє) Якого ще собацюро ангела? Це тобі тут що, Лувр якийсь чи колгосп? Ні, ну як кіт блудливий, лазить по всьому селу і там де лазить, там і сере.
Омильченко (перелякано) Це іскуство, абстракція…
Кровченко (крізь зуби) Це блядь вже просто підривна діяльність ( до Вітренчихи) Ти ще тут, стара відьма? Ану пиздуй звідси, поки я тебе на 15 суток не заарештував. За проституцію в особливо крупних розмірах.
Вітренчиха (спльовує) Живою не візьмеш, фашист. Но пасаран, пиздюки.

Показує всім дулю і зникає…

Кучман От заїбала вже мене та політика. Сидиш собі, про іскуство балакаєш, культурну можна, блядь, сказати розмову ведеш, а тут як завжди прийде якась чучундра і весь кайф поламає. От і шо тепер робити?
Мильниченко Стара пизда. І пити вже не хочеться
Омильченко Хлопці, а давайте пісню заспіваєм. Погляньте, яка ніч, як на дворі гарно, тепло, вже сонечко скоро вилізе…
І справді, на вулиці вже не чутно ніяких матюків та пострілів. Десь навіть красиво та ладно луна українська пісня. Підараси починають потроху ій підспівувати. Скоро співають усі, вже в голос, навіть Медвечук із Медвечуркісом. Десь чутні жиночі крики:
-Сашко, додому!
Кучман (задумливо) І шо це, блядь, діти в ночі по селу шеревеняться?
Мильниченко Батьків у Гестапо закладають

Двері знову відчиняються. Входить Сашко Козьмук.
Це маленькій хлопчик років восьми з перебінтованою головою, рогаткою і великими чорними вусами. На лобі в нього намальовані дві червоні зірочки. Очі в хлопчика блищать так неприємно, що всім навіть стає моторошно. Сашко зупиняється на порозі, тупо витріщається на компанію і сосе собі палець.
Кучман Пацан, а тобі шо тут треба?
Непотребенько Обережно хлопці, він озброєний
Всі дивляться на рогатку в руці у хлопчика.
Вовков Ворон стріляєш?
Сашко Козьмук Жидів
Кровченко Гарний хлопчик. Може тобі самогонки налити? Хочеш самогонки?
Сашко Я стрілять хочу

ДІЯ ДРУГА

Партизанська галявина десь у глухій чащі лісу, відразу біля смердючого зеленого болотца з камишами і жабами, які весь час пиздять так, що почути щось інше майже неможливо. На галявині можно відразу помітити безліч порожніх пляшок з під горілки Распутін, портрєт Ворошилова, прибитий до берези, а також кулемет Максим, переносну рацію і старого партизана Діда Мороза, який висячі в гамаку насвистує OOPS I DID IT AGAIN і стомлено займається онанізмом...

(Если Удав это выложит, то завтра будет вам цяця…)

БОЮСЬ СБУ , 21.02.2003

Печатать ! печатать / с каментами

ты должен быть залoгинен чтобы хуйярить камменты !


страница:
>
  • 1
  • последнии
все камментарии
24

палыч., 22-02-2003 03:45:43

давайте еще на казахском креативы начнем выкладывать, нахуй переводить, так ведь весь колорит теряется, можно на литовском, латышском, польском.

25

bro Злобен, 22-02-2003 05:47:06

Ещё один мудак.
 
 
  ***Удав
  Ты сам -то это читал?
  Или опять БП у руля?

26

bro Злобен, 22-02-2003 05:48:15

Интересно, хоть один человек это прочёл? Думаю нет.

27

Ебанат, 22-02-2003 06:19:51

Дарагой бро, ты внатуре думаешь шо нихто по украински не понимает????

28

Bob, 22-02-2003 07:42:30

* CEKA
 
  пидар, лично оторву тебе яйца, казел  таежный  бля...

29

НИИБЁТ, 22-02-2003 07:58:02

Начал читать,на 4 строчке заёпся.Ну нах.

30

НИИБЁТ, 22-02-2003 08:25:54

Бля,прачитал,прикольна.

31

НИИБЁТ, 22-02-2003 08:32:54

Слушай,автор,если расставить знаки препинания,то читается,гораздо легче,хотя может быть,на украинском,и не надо этих,бля,знаков,хуй иво знаит.

32

ЗАШ, 22-02-2003 09:25:00

бля долбаные пидарасты кацапы ебаные. нахуй пиздеть - не понимаю. не нравится - не читай, сцука. Не можешь прочитать - пошел нахуй в школу, там этому учат. Букварь купи хуйло. Не знаешь языка - учи или не пизди. Вот Удаф - нармальный падонок - дахуя не пиздел, все больше по делу. Вот реакция нармального падонка! Все остальные, хто пиздел на этот криатив - пашли НАХУЙ!!!!!!!!!

33

BigMazzy, 22-02-2003 09:59:54

москаль мову поймет - не понимают токмо друзья степей калмыки и прочие чукчи

34

Пьянь, 22-02-2003 11:45:15

Прикольно.
  Гунявый мудак Лесь отсасывает.
  гы-гы
 
  Но читать тяжеловато, подзабыл я мову.

35

НИИБЁТ, 22-02-2003 12:01:40

2BigMazzy
  Мне,мама гаварила,что мы,маскали,произошли из хохлов.

36

Пьянь, 22-02-2003 12:13:52

Хахлы говорят, что от них произошло все человечество. И негры, кстати, тоже.
  гы-гы

37

НИИБЁТ, 22-02-2003 12:14:38

2ЗАШ
  Ты чё,ахуел,панюхай жопу у старого пидераса,ф какую,нахуй школу,ты чё ебанулся?Ты хоть понял где ты находишся?Саси уёбок.Твой язык,нахуй ни каму ненужен.Скажы спасиба,что эта гавно,хоть кто-то прочитал,и папытался въехать.

38

да нахуй мне подписываца, 22-02-2003 12:31:00

есть предложение начальству сайта
  хуйню на неруском лОжить в карзину по дефолту
 
  ну типа фильтра такого програмистам написать

39

Bob, 22-02-2003 12:35:45

* да нахуй мне подписываца
 
  а вот ты бы, уебок, и напИсал, что-ли
  shiteatter, бля

40

horus, 22-02-2003 12:36:47

Ахуенно! Лесь атсасует. Однозначно! Нащет перевода: если это перевести- будет не ф кайф.

41

Маё имя, 22-02-2003 12:37:10

Бляяя, как миня бесят эти хахлятские йероглифы.

42

Шавинистаеп, 22-02-2003 13:08:31

"Зливайте воду, йобані масони, чи як вас там..." (С) Лесь

43

Bob, 22-02-2003 13:20:03

* Маё имя
 
  а ты отсоси хуйка, тварь,, или забыл уже свои мерянские иероглифы?

44

Gorgeous, 22-02-2003 13:21:46

Вам бля смешно, но когда я жил в этом салоедском разсаднике (Львов), (в восточной Украине все по русски говорят не считая пару долбоебов которые по селам тусуют), так сына возил каждое утро через полгорода в русскоязычную школу. Правда половина там жидов училась, но мне похуй, главное что там учили. А бля в местных ГЫ школах-лицеях учат молитвы, танцИ, спИвы, и историю не понятно кем сочиненную. Остальные предметы идут нахуй.
  Так вот подумай Боб или вернее Богдан или БудасЫк в каком обществе ты окажишься через лет 10-15. Поляков и Австрийцев нет чтобы вам построить или научить чему, русских вы ненавидете. Европа говорит Украине нахуй,  Москва тоже вас на хую вертела продажных уепков, где ваши реалии, перспективы бля, на дне унитаза.

45

ДАНКО, 22-02-2003 13:37:49

ДА ПОШЛИ ВЫ НАХ КОЦАПСЬКИ ТА МОСКАЛЬСЬКИ МОРДИ, МИ УКРАИНЦИ ВАС ВСЕ ЖИТТЯ ЕБАЛИ ТА ЕБАТИ БУДЕМО, А ЯКЩО ХОЧЕТЬСЯ ПОПИЗДЕТЬ ТО ПИЗДИТЕ СВОЕМУ ЕБАНОМУ ПУТИНУ ЩО ВАС ПИД АМЕРИКУ ПИДСТИЛАЕ, И ВЗАГАЛИ В СВОЕЙ ЕБАНОЙ росии ПОРЯДОК НАВЕДИТЬ И ЗИ СВОИМ МОСКАЛЬСЬКИМ ЯЗИКОМ РОЗБЕРИТЬСЯ, А ПИЗДЕТЬ ЭТО ВООБЩЕ ВАШЕ ИЗЛЮБЛЕНОЕ КАЦАПСКОЕ ЗАНЯТИЕ.

46

ДАНКО, 22-02-2003 13:49:51

Gorgeous
 
  ЕСЛИ ТЫ УЩЕРБНЫЙ КАЦАП ВО ЛЬВОВЕ КАЖДИЙ ДЕНЬ ЕБАНЫЙ БЫЛ ТАК ЧТО ОЧЬКО ПРОСЫХАТЬ НЕ УСПЕВАЛО, ТО ИДИ ТЫ НАХ СО СВОЕЙ ЕБАНОЙ росией, А СВОЕГО СЫНКА ПИДАРАСА В КАЦАПСКУЮ ШКОЛУ ВОЗИЛ ПОТОМУЧТО МОЗГОВ У НЕГО НЕ ХВАТАЛО ПРЕДМЕТЫ ПОНИМАТЬ, И ВЫ КАЦАПЫ ВААБЩЕ ВСЕ ДАУНЫ, И ЕСЛИБЫ НЕ ВАША ГРЕБАНАЯ ссср, ТО ЖИЛИ МЫ БЫ СЕЙЧАС ГОРАЗДО ЛУЧШЕ, КСТАТИ ЧЕРНОБЫЛЬ ТОЖЕ ВЫ НАМ ПОДОРВАЛИ, ИНАЩЕТ ИСТОРИИ И СТРОИТЕЛЬСТВА, ТЕБЕ КАЦАПСКИЙ ПИДОР И ТВОЕМУ СЫНКУ ПИДАРУ ДАУНЕНКУ В НАУКУ, питер ВАШ ПОСТРОИЛИ ЗАПОРОЖЗКИЕ КОЗАКИ, А ЗАПАДНЫЕ УКРАИНЦЫ ЛУЧШИЕ СТРОИТЕЛИ ВО ВСЕЙ МААСКВЕ.

47

Gorgeous, 22-02-2003 14:01:09

to Даунко
  Чего ты так шумишь убогий, голодно тебе и холодно, вот и злишься как собачонка бездомная. Я тебе ни чего объяснять не буду, у меня нет на это время а у тебя мозгов, чтобы это понять.
  пошливсенахуй!

48

Диабла, 22-02-2003 15:44:56

Даунко
  Ты мелкий дауненок!Ебал я твою западенскую рожу...Я живу на восточной Украине,мы тут все пиздим по русски и с нетерпением ждем когда нас присоединят к России!А ты уебан бендеровский вали нахуй отсюда бля!Этот сайт не для пидаров...Сука бля хуйлыга бля пиздливая!Я тебе в ебало б набил с превеликим удовольствием!

49

Пьянь, 22-02-2003 15:50:41

Тхахаха
  Да Данька ж прикалываеца...
  Питер запорожцы построили... гыгы
  А еще казаки Америку открыли.

50

CloniC, 22-02-2003 17:34:29

1.живу в Киеве
  2.кто сказал 'нахуй', пусть сосет
  3.кто говорит- кацапы и хохлы-см.п.2
  4.мы словяне
  5.Зап.Укр тоже словяне
  6.а вобще мне похуй, только не люблю, когда пиздеш начинается. нехуй ссорить словян
  7.Лесь Подеревянский таки рулит, креатив рулез, ностальгия
  8.'папа, а там наши?-там кацапы:)'

51

Какатумба, 24-02-2003 06:56:18

Аминь.
  Много крат ото многих светлых мужей вопрошаемъ бых с великим стужанием, откуд сия приключишася такъ прежде доброму и нарочитому царю, многожды за отечество и о здравии своемъ не радящу, и в военных вещах сопротивъ врагов креста христова труды тяжкие и беды, и бесчисленные поты претерпевающу, и прежде от всех  добрую славу имуществу...

52

GAVRILENKO, 24-02-2003 07:57:48

1. Эту хуйню я написал, и ссылки на Самвыдав.нет с подписью Саша Г-ко - мои, так что про плагиат попрошу заткнуться.
 
  2.Харош сраться уже, долбоебы. Все политики - скажені підараси, шо нє ясно?

53

GAVRILENKO, 24-02-2003 08:23:02

P.S.Ну вот, блядь...
  Теперь я уже не боюсь СБУ

54

я забыл подписацца, асёл, 25-02-2003 10:56:38

ПИШИ ПО-РУССКИ!

55

Леониданилович, 25-02-2003 15:32:32

Ото усiх вас пиздюков треба вивезти до грузii, та кинути там нахуй ((с)Я).

56

Теплий іхтіолог, 26-02-2003 10:56:05

Шо тут можна сказати? Традиційно, кацапи повні йолоби та бидло. Унікальна нація - сидить по вуха у гівні і на весь світ гавкає та варнякає, які вони круті та потужні. Вже остогидло інколи дивитись їхні телевізійні канали - "очередная победа российской дипломатии". Де вони знаходять оту перемогу, оту дипломатію? Все всі як у Европі, так і в світі регочуть з цих дебілів. А гонору, мамо дорога... От і тут - "пиши по русски". Та іди ти на хуй зі своім "русским языком"! Уроди повні. Мразі й подонки кацапські. Взагалі ж, нації такої, як "россияне" не існує в природі -копни будь-якого кацапа - знайдешь татара. Чурки ви всі недобиті.

57

Slaffik, 26-02-2003 21:59:40

все як завжди
  пануе любов та взаеморозуміння
  сімейка блядьська, заїбали в пень.

58

Artemon, 27-02-2003 09:11:04

2 Bob Слушай, не подумал ли ты, что и на самвыдаве и на правде и здесь - один автор! вот так бля!
 
  А пьеса охуенная...закос под Поддерв'янского не то чтобы закос, но в его духе...просто как под него не косить? он же такой охуенный!
  Россияне! УЧИТЕ УКРАИНСКИЙ!!!!!

59

CloniC, 01-03-2003 16:07:58

1.Россиянам ваш украинский и в хуй не впал. также само грузин будет говорить учите грузинский, а азер-учите азерский
  НАХУЙ!
  2.ихтиолог-пиздит-то как раз не Русская нация, а украинская-посмотри, кто лезет в Европу? России она нахуй надо, а вот Украине...мы даже в Ирак свой отряд отправим-надо в каждую жопу нос засовывать
  короче, ебись в рот

60

ну, 07-03-2003 15:03:46

ну чого розкричались курви москальські, не подобається не читайте, Львів унікальне місто хуй найдете таке в Московії, а Пітер на кістках Українських будований.
  і для чого я сюда зайшов, з бидлом шкідливо розмовляти.

61

ЗАРАЗА, 06-04-2003 12:36:40

смешно в натуре... блядь
  мову они не понимают...
  а когда на спинах ваших звёзди выризали, ви тоже не понимали...
  а те запроданцы с востока пусть пиздуют к своим москалям, никто не держит...
  шож ви москали так украину ненавидете и при любом удобном случае кусочек от нее спиздитить хочете...
  бля трусливые гниды...
  штобы с нашими справитца целую армию в леса карпатсие направляли...
  и еще автору: ты свою писанину на хуя русским кинул(*не метайте бисер перед свиньями*)ё

62

Націоналіст, 22-03-2004 17:57:11

Кучму геть! то полюбому! а ви кацапи не вийобуйтесь! у вас аналога Подерв'янського немає! ось вам його сайт!  http://www.doslidy.kiev.ua . а за косу Тузлу "Вы мне еще ответите!". так що дрочіть хуї . якби ви так не вийобувались--ми були б братським народом. єбав я в сраку всіх жидів

63

Nichotak, 06-03-2005 16:27:24

Все круто давно так не сміявся. Не вздумай писати по Бляцскі-кацапські бо підараси вони всі я їх завжди пиздиму!!!

64

Матерый, 23-05-2005 10:27:45

Нет хохлы, сколько бы вы не ерепенились и не отсасывали у Буша, а наступить на вас придется, т.к. вы входите в зону НАШИХ геополитических интересов. Попиздеть вы еще немного сможите, пока все свое прошлогоднее порево не сожрете, а после этого мы снова вас купим недорого за "банку варенья и кило печенья" - читай кружку нефти и балон газа.
Вы что, дебилы, так и представляете себя с чубами и в шароварах идущих по Европе... ха-ха-ха. Взгляте в зеркало - вы все просто промакашки и туалетная бумага для ЕС и НАТО. Они на вас, блядей тупорылых, вообще смотрят только потому, что вы рядом с ВЕЛИКОЙ РОССИЕЙ с какого-то хуя рядом оказались. Вытрут вами жопу и выкинут в помойку. Но вы не расстраиваетесь, МЫ научим вас РОССИЮ любить, вот подкормим татар в Крыму да краники свои перекроем и посмотрим, кто кому "Беслан устроит"!

65

Хрюн, 06-04-2006 22:02:01

Шедевр с подъебкой под наше пизданутое правит-во.Читать можно,на укре звучит прикольнее.А ты коцапское дрочило Матерый дохуя пиздижь,пока мы тут литературный диспут устроили.Вот и обсуждай,а не заебуй своим великороским пидарасизмом,у нас своих нацхуев хватает!

66

Жесть, 04-08-2006 23:30:50

жесть

67

русский, 12-10-2007 21:31:33

украина и россия братья навсегда. и были и будут. я ещё вернусь

68

гріша, 27-01-2008 18:37:45

то все так то все хуйня але е одне но шо тодіробити якшо пизда???? а захуяріть цежопа !!!!!
всі пойлуть один одного коли легалізують джумумбу в Бенгладеші))

69

гріша, 27-01-2008 18:40:09

хочу срати
але є проблема де взяти туалетний папір о пилесос

70

гріша, 27-01-2008 18:43:22

ответ на: Stas [15]

оти ти шодумаеш шо ти не хуй хуй-там ти хуй срать іду

71

хохол, 05-07-2009 10:21:09

матфей гондон,пітух кацапский,не пизди на хохлів,бо виїбут в очело.

72

хохол, 06-07-2009 00:35:12

матерый,ты мудак,якщо так думаеш про нас,через таких довбойобів як ти до вас виникає антипатія,нахуя таке пиздіти?

73

хохол, 06-07-2009 10:49:10

сека довбойоб!

страница:
  • 1
  • последнии
>
все камментарии

ты должен быть залoгинен чтобы хуйярить камменты !


«От этих детских забав время снова вернуться к детям. О том, что дети - чуваки прикольные, Князев сделал вывод после одного эпизода. Как-то ему в гости неожиданно свалилась женщина с ребенком. Сперва Князев испугался, потому что с этой женщиной он имел в свое время небезопасный вовсе даже секс, - а вдруг это нагрянули последствия? »

«- Мы есть делать опыты с вами, землянами. Ты Гриня, взят в плен и будешь теперь ебать нашего обезъяна всю оставшуюся жизнь. Под альфа-бета-гамма лучами. Этого требует наша наука.
И заржал, сука! Гриня чувствует, что сейчас прольется чья-то кровь»

— Ебитесь в рот. Ваш Удав

Оригинальная идея, авторские права: © 2000-2024 Удафф
Административная и финансовая поддержка
Тех. поддержка: Proforg