Этот сайт сделан для настоящих падонков.
Те, кому не нравяцца слова ХУЙ и ПИЗДА, могут идти нахуй.
Остальные пруцца!

noautor :: Офіційний сайт Pokermatch — що треба знати гравцеві
Стаття розкриває особливості українського покер-руму ПокерМатч та надає необхідну інформацію для нових користувачів платформи.

Pokermatch — український рум, на якому кортить грати в покер!


Відвідавши офіційний сайт Pokermatch, кожен користувач одразу помітить багато спільного з українським букмекером ПаріМатч. Це дійсно так, адже незважаючи на статус окремого проекту (з 2018 року) та пережитий ребрендинг, кімната все ще має схожий стиль оформлення, а, що головніше, як і букмекерська контора, вирізняється надійністю, якістю софту, різноманіттям можливостей та приємних бонусів.

1

Звісно, в наявності і гривнева валюта, що є безперечним бонусом для гравців з України. В цілому кімната орієнтована на реалії та потреби гравців з країн СНД та має гарну репутацію, про що свідчать відгуки реальних користувачів. Докладніше про Pokermatch поговоримо в цій статті.

Проста та швидка реєстрація


Створити аккаунт у покерной кімнаті дуже просто. Перш за все треба отримати доступ до самого ресурсу. Найпростіше це зробити за допомогою VPN-сервісу чи анонімайзеру. Далі виконуємо кілька простих кроків:
●    Переходимо офіційний сайт PokerMatch, в верхньому правому кутку головної сторінки сайту знаходимо кнопку «Реєстрація».
●     По кліку відкриється звична реєстраційна форма — вводимо логін, електронну пошту, придумуємо пароль та підтверджуємо згоду на Правила та умови і при бажанні підписуємося на розсилку від покер-руму.
●    Отримати доступ до лоббі через браузер вийде тільки тоді, коли буде підтверджено щойно створений аккаунт. Коли на пошту прийде лист з посиланням, клікаємо по ньому, щоб підтвердити активацію. По кліку потрапляємо на офіційний сайт, але вже в якості авторизованого користувача.
Традиційно для дозволу на кешаут необхідно пройти процедуру верифікації на ПокерМатч. Вона передбачає надсилання в службу підтримки документів, що підтверджують особу. Розділ з верифікацією можна знайти в клієнті («Каса» → «Верифікація»). Вас буде перенаправлено на відповідну сторінку офіційного сайту. Завантажте файлом ваші документи і чекайте підтвердження успішної верифікації від адміністрації руму. Зазвичай процедура займає близько двох діб.

Різновиди додатку для гри на ПокерМатч


Щоб користуватися всіма можливостями платформи, вам потрібно встановити на свій ПК чи смартфон спеціальний софт Pokermatch. І десктопний, і мобільний варіанти програмного забезпечення можна скачати з офіційного сайту, скориставшись відповідними посиланнями на головній сторінці. Зверніть увагу, що мобільний додаток доступний лише для ОС Android і, відповідно, завантажується через Play Market. Для пристроїв на iOS доступ до ПокерМатч можливий лише через мобільний браузер (ця опція доступна і для Андроід).
Завантаживши інсталяційний файл, вам достатньо буде провести установку софту (це займе близько хвилини) та увійти до руму через встановлений клієнт під своїми персональними даними. Звісно, для цього треба зарання потурбуватися про реєстрацію на ПокерМатч.
Також зверніть увагу, що програмне забезпечення потребує, щоб ваш пристрій відповідав певним мінімальним вимогам. Наприклад, персональний комп’ютер повинен бути оснащений процесором з тактовою частотою не менш ніж 2.4 МГц (Pentium старше четвертого покоління), оперативна пам’ять не має бути меншою за 512 Мб, а вільного місця на жорсткому дискові має бути не менш, ніж 100 Мб. ОС — Windows 7 чи свіжіша.

Про систему фільтрів


Pokermatch надає користувачам широкий вибір ігор та можливостей. Саме тому платформа оснащена спеціальною системою фільтрів, що допомагає швидко знайти оптимальний стіл/турнір/гру. Наприклад, говорячи про кеш-покер столи, відмітимо такі параметри фільтрування:
●    Дисципліна: Техаський Холдем, Разз, Омаха (звичайна і Хай-Лоу, на п’ять карт для кожної дисципліни), Американа і Дро-покер на 32 карти, Стад, Турецький покер, тощо;
●    Кількість гравців за столом (від двох до десяти);
●    Валюта (рубль, долар, гривня чи євро);
●    Мінімальна та максимальна ставка (завжди вказується в стовпчику «Ставка» в переліку доступних для гри столів);
●    Типи формування банку (анте, кеп, другий борд, буст, звичайний, джекпот).

2

До речі, доступне й створення приватних столів, а грати можна не лише на реальні гроші, але й на умовні фішки — 1000 таких видається при створенні нового аккаунта. Нагадуємо: в деяких випадках для потрапляння на офіційний сайт Pokermatch https://ua-poker.com.ua доводиться використовувати VPN по причині блокування.
(c) udaff.com    источник: http://udaff.com/read/hannibal/138605.html