Этот сайт сделан для настоящих падонков.
Те, кому не нравяцца слова ХУЙ и ПИЗДА, могут идти нахуй.
Остальные пруцца!

Костя Сапрыкин :: Український калиновий гуляш з томлінням картоплею з салом
Ну що хороняки бля, давайте поїмо справжню українську кухню? Я давно спостерігаю за місцевими авторами і відмітив таку хуйню що національна кухня тут або взагалі не представлена або зовсім хуєво. Навіть справжні українці типа Дітородного або Жука ніхуя не готують кухню своєї батьківщини, а заєбенівают яку те незрозумілу хуйню. Що, соромно виродки малохольниє? Сало жерти все горазди а ось представити справжню кухню великої україни ніхто так і не способілся. Ну та гаразд. я зроблю і хай буде совісне тим українцям які косять під москалів ебаний в рот. Вообщем готуватимемо традіционоє блюдо західної україни. Якщо у вас немає таких продуктів, а я думаю що звичайно ж немає ніхуя. то просто розчулюйтеся і ковтайте слюні.
Відтак пріступімо.
Візьмемо хорошого свінного м'яса з салової прожилком, осінню зворушену морозом калину, сухі запашні трави, карпатський мед, терту минулу гірчицю, чорний копчений львівський оцет, хорошу цибулю, українську степову картоплю і часник яру. І не треба запитувати оборотні слова в позначенні продуктах, все одно хуй чого зрозумієте, це лише для справжніх цінителів української кухні.

1

Каліну растери з сухими травами.

002

Свинину з салом поріжемо куснями. Якісь місцеві кухарі ріжуть блядь як востаннє мудаки. Режте м'ясо для їди а не для виєбона.

003

далі пом'яту калину і трави перемішуємо з різаним м'ясом.

004

додаємо мед і гірчицю.

005

і потім чорний оцет.

006

візьмемо гострий сухий перець. це справжній україський перець, не пара ніхуя перцям синдрому і барана касова.

007

додаємо перець в свинину і перемішуємо кожні 15 хвилин 5 разів. це дуже поважно для вбирання в м'ясо всіх трав і соків.

008

картоплю моєму дуже добре. але ніхуя не чистимо. це лише долбоєби москалі чистять картоплю ніхуя не розуміючи смаку. і обов'язково ріжемо хрест навхрест.

009

так от. після того, як ми відварили картоплю 10 хвилин, вона буде разваліватся в сковорідці на 4 частини, що нам і треба. запам'ятаєте! так готують лише на україне.

010

так от далі смажимо цибулю в маслі і додаємо невеликий шмат хорошого сала. хуй хто здогадується що сало, що повільно перетворюється на шкварку, віддає луку охуєнний смак. це потрібно пробувати.

011

додаємо картоплю і включаємо газ на повну котушку. смажимо все дуже бисто перемішуючи.

012

але не забувається смажити свинину теж перемішуючи кожні три хвилини на дуже сильному вогні. це потрібно щоб жир витоплювався з сала на м'ясі і вбирався в нього.

013

накидає в картоплю часнику та зелені петрушки кореневої.

014

після закінчення жаріння хуйнем півкіло жирної сметани. я навіть не називатиму звідки сметана, тому що москалі таку сметану ніколи не пробували і навіть не нюхали.

015

ну і викладаємо їду для вечері. кому як. я нехочу слід місцевій мудацкой традиції знімати їду для сліпих або плоховідящих. їду, справжню потрібно нюхати і відчувати. все інше гламурна хуйня.

016

Вообщем їжте справжню смачну  корисну українську кухню а не всяку косооку хуєту.

І хай живуть хохоли на україне а вірмени на сахаліне.
(c) udaff.com    источник: http://udaff.com/have_fun/fzr/116116.html